Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będziesz grubaMamy ❤![]()
Pięknie!!Mamy [emoji173][emoji7]
Iskra a czemu ja nic nie wiem że startowałaś??????Mamy ❤![]()
Nie wiem czy to do mnie, ale ja nienawidze lata z noworodkiem [emoji12][emoji12] Umieram z gorąca i najchętniej zylabym pod prysznicem [emoji23] A poza tym to u nas ok. We wtorek dowiem się ile mała przybrala i będziemy mieć pierwsze szczepienia. A w sierpniu cała 4 całymi dniami w domu wiec szykuje się obóz przetrwania [emoji12]Cześć dziewczynki. Dawno mnie tu nie było [emoji85] co tam u Was? Jak się czujecie?
Nie wiem czy to do mnie, ale ja nienawidze lata z noworodkiem [emoji12][emoji12] Umieram z gorąca i najchętniej zylabym pod prysznicem [emoji23] A poza tym to u nas ok. We wtorek dowiem się ile mała przybrala i będziemy mieć pierwsze szczepienia. A w sierpniu cała 4 całymi dniami w domu wiec szykuje się obóz przetrwania [emoji12]
A co u Ciebie?
6w1, pneumokoki i rota wirusy. Tak samo Lili szczepiłam. Dwie pierwsze są normalnie w kalendarzu więc refundowane, rota robię ekstra, bo Inka będzie żłobkowa.To było do kazdej z tu obecnych [emoji2957]
Mi zaczynają stopy puchnąć i łapią mnie co chwile skurcze w nogach w nocy [emoji2356] wiec albo mnie budzi sikanie albo skurcz więc czuje sie jak zombi [emoji23] ale już 25tc leci [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A szczepienia masz taki mix xw1 czy każde osobno?
6w1, pneumokoki i rota wirusy. Tak samo Lili szczepiłam. Dwie pierwsze są normalnie w kalendarzu więc refundowane, rota robię ekstra, bo Inka będzie żłobkowa.
Tak, póki co tfu tfu wszytsko ok.Brat sie dowiedzial pół roku temu od pediatry, że im więcej szczepień dziecko przejdzie (obowiązkowe +dodatkowe) tym mniej choruje od samego początku, więc doszczepiali syna przeciw zapaleniu opon mózgowych bo resztę mieli [emoji4] dziewczynki zdrowo rosną? [emoji3590]