Molla!!!!!! aaaaaaaaaaale niespodzianka!!!! wchodzę na forum i własnym oczom nie wierze!! Jeny jak sie ciesze!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-) Jednak udowodnilas ze wytrwalosc zwycięża ! ale świetnia niespodzianka. Życze Ci mega nudenj ciąży, Ty już swoj limit przebojów wyczerpałaś ;-) Na kiedy termin, trzeba Cie do listy dopisać.
Ja dziewczyny tez dzis mialam udaną wizytę, szew trzyma jak diabli, szyjka sie nawet wydluzyla do ok 25 mm, niemma zadnego rozwarcia jest twarda. Lekarz powiedział że mam sie uruchamiać i funkcjonować jak czlowiek tylko poprostu lezec wiecej.. ale ja nadal sie boje, bylismy jednk dzis na obiedzie wiec posiedzialam na świeżym powietrzu a teraz dalej leze :-)
Mały wazy 1.05 kg i dr mówi że jest do przodu niż by to wynikało z tygodnia ciąży. Mam jego zdjęcia i ma coraz bardziej pyzatą buźkę, łozysko, wody plodowe przeplywy wszystko ok.. No i jeszcze niespodzianka bo przypomnialam sobie zeby odebrac wynik cytologii i ku memu zdziwieniu jest grupa 1... rok temu bylo 2..
Rzomawialam tez o cc i mój lekarz skieruje mnie do lekarza ze szpitala gdzie chce rodzic i bede miec cc z uwagi na moją historie... oby sie udalo!
Teraz nadrobie zaleglosci co u was