Co ty a kiedy ona grzeczna byla? Od samego poczatku cyrki przeciez odstawia![]()
To obie mamy energiczne dziewczyny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Co ty a kiedy ona grzeczna byla? Od samego poczatku cyrki przeciez odstawia![]()
jpdl to mnie przestraszylasSerio, serio
Jakby co spora wyprzedaż na smyk.pl jestmoże któraś z Was zainteresuje.
No i wlasnie takich wpisow szukalamKurde ja złego słowa na cc nie powiem. Noe bolalo mnie nic. Przed wkłuciem smarowali mi tam jakims znieczuleniem. Wstałam 6 godzin po, poszlam z polozna pod prysznic a następnego dnia normalnie funkcjonowałam
Chyba jej to nie przeszkadzalo - i ja jej wierze bo ja znamTutaj raczej miałam na myśli rozpruty brzucha połóg ma każda po porodzie. Ja nigdy mocno nie krwawilam ale po tygodniu jakiś ślad krwi jeszcze się utrzymywał.
U mnie narazie 5 miesiąc i tez przytyłam 4 kg ale jestem jeszcze przed krzywa cukrowa i już się boje. Mam nadzieje ze nic nie wyjdzie i ominą mnie kolejne igłyjpdl to mnie przestraszylasU mnie w rodzinie i wszystkie kolezanki tak w 7 miesiacy juz napewno kolo dychy mialy inne newet wiecej
Ale to co nie masz apetytu czy tak bardzo sie pilnujesz? U mnie poczatki ciazy to bylo duzo jedzenia
Terez jem normalnie, jak kiedys. I skad ta cukrzyca u ciebie? A n iedlugo tlusty czwartek
![]()
![]()
![]()
Jezuuuu ja nie mialam takiego badania? to jest obowiazkowe? Moze moj lekarz cos przeoczyl? To ja jeszcze nie mam wozkaCześć dziewczynki dzisiaj odebrałam badanie Combsa i nie wykryto przeciwciał wiec mogę liczyć na immunoglobuline ?? Czy to jest wlew jak kroplówka czy zastrzyk?
Wczoraj czułam wyraźniejsze „bąbelki” i jestem już spokojniejsza i przeszczęśliwaDzisiaj kurier przywiezie wózek
Ale ja w pracy do 18 wiec nawet nie zobaczę i wędruje na strych
na 19 mam wizytę i beee podglądać małą wojowniczkę nasza
Coraz częściej dokucza mi kręgosłup, ścinają mnie normalnie skurcze między łopatkami i w pośladki![]()
Wychodzi na to ze to tylko jak przytylam jak krowkaU mnie narazie 5 miesiąc i tez przytyłam 4 kg ale jestem jeszcze przed krzywa cukrowa i już się boje. Mam nadzieje ze nic nie wyjdzie i ominą mnie kolejne igły![]()
[emoji848][emoji848][emoji848]Cześć dziewczynki dzisiaj odebrałam badanie Combsa i nie wykryto przeciwciał wiec mogę liczyć na immunoglobuline ?? Czy to jest wlew jak kroplówka czy zastrzyk?
Wczoraj czułam wyraźniejsze „bąbelki” i jestem już spokojniejsza i przeszczęśliwa [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Dzisiaj kurier przywiezie wózek [emoji3590][emoji3590] Ale ja w pracy do 18 wiec nawet nie zobaczę i wędruje na strych [emoji23] na 19 mam wizytę i beee podglądać małą wojowniczkę nasza [emoji3590][emoji3590]
Coraz częściej dokucza mi kręgosłup, ścinają mnie normalnie skurcze między łopatkami i w pośladki [emoji3064]
Mam grupę krwi ujemna a mąż dodatnia czyli jeśli dziecko ma po mężu dodatnia to będzie konflikt serologiczny. Jeśli wyszłyby przeciwciała to za późno na profilaktykę i immunoglobulina nie przysługuje bo już mój organizm wytwarza przeciwciała przeciw dziecku. Immunoglobuline podaje się tez przy krwawieniu bądź poronieniu[emoji848][emoji848][emoji848]
Czemu immunoglobuline? Jak nie masz przeciwcial to znaczy, ze wyszla negatywna i nic sie z tym nie robi. Tylko w przypadku pozytywnego wyniku sa dalsze dzialania jesli sie nie myle.