Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pochwale sie prezentem na Dzien Kobiet, bo jestem mega zadowolona [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 1244220
Pochwale sie prezentem na Dzien Kobiet, bo jestem mega zadowolona [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 1244220
Jest Lili, musiala byc tez Inka [emoji3059][emoji3059][emoji3059]@nieagatka nie chwal sie takimi rzeczami bo zaraz sama bede chciala [emoji8][emoji8][emoji8]
Trafiłam tu przypadkowo i zobaczyłam Twój tatuaż. Piękny, sama projektowała ?Przepraszam, że się Wam tu wcinam. Mogłabyś pokazać ten z Lili, jestem mega ciekawa, może być na privJest Lili, musiala byc tez Inka [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Lili to moj pierwszy tatuaz wiec jest całkiem zwyczajny, ale bardzo podobalo mi sie wykonanie (czystosc i delikatnosc linii) wiec wrocilam do tego samego tatuazysty. Przyszlam, powiedzialam, ze chciałabym imię corki wpisane w serce, po 10min wrocil do mnie z takim rysunkiem, dokładnie tym czym chcialam [emoji3059]Trafiłam tu przypadkowo i zobaczyłam Twój tatuaż. Piękny, sama projektowała ?Przepraszam, że się Wam tu wcinam. Mogłabyś pokazać ten z Lili, jestem mega ciekawa, może być na privz góry dzięki
A ja tu widze sexi ramieLili to moj pierwszy tatuaz wiec jest całkiem zwyczajny, ale bardzo podobalo mi sie wykonanie (czystosc i delikatnosc linii) wiec wrocilam do tego samego tatuazysty. Przyszlam, powiedzialam, ze chciałabym imię corki wpisane w serce, po 10min wrocil do mnie z takim rysunkiem, dokładnie tym czym chcialam [emoji3059]
Zobacz załącznik 1244253