• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny te, które mają niepłodność idiopatyczną czy po ciąży korzystałyście z jakiejś antykoncepji? Obawiam się, że natura może zakupić tym razem w drugą stronę a przez stresy w ciąży to chyba bym już więcej nie chciała.
Też się nad tym zastanawiałam, ale póki co cały czas karmię piersią i nie dostałam jeszcze okresu, ale tak sobie myślę że cieszylabym się jakby się udało naturalnie, dlatego zabezpieczać się nie będę, co innego jak bym miała już 2 szkrabów, to wówczas chyba bym pomyślała jednak o antykoncepcji.

Też się nad tym zastanawiałam, ale póki co cały czas karmię piersią i nie dostałam jeszcze okresu, ale tak sobie myślę że cieszylabym się jakby się udało naturalnie, dlatego zabezpieczać się nie będę, co innego jak bym miała już 2 szkrabów, to wówczas chyba bym pomyślała jednak o antykoncepcji.
Ja tak samo.Mam mrozaczka jednego ale bedziemy tez probowac a noz uda sie tez naturalnie.Ja chcialam miec trojeczke a maz czworke! dzieciaczkow.No czworka to nie ale trojeczka hmmm😄 Dlatego nie bede sie zabezpieczac👍

Ja to się boję, że przy moich słabych komórkach może być coś nie tak z dzieckiem, do in vitro faszerowali mnie prawie max dawkami a I tak byla tylko 1 kom i pół ciąży mnóstwo stresu więc póki co oboje nie chcemy więcej dzieci.

reklama
Ja tak samo.Mam mrozaczka jednego ale bedziemy tez probowac a noz uda sie tez naturalnie.Ja chcialam miec trojeczke a maz czworke! dzieciaczkow.No czworka to nie ale trojeczka hmmm😄 Dlatego nie bede sie zabezpieczac👍
Ja to bym chciała dwojeczkę ale niestety mrożaczkow brak trzeba wszystko od nowa. Ale nie wiem czy się zdecyduje, cc przeszłam dosyć ciężko (pękła mi tętnica) a u mnie maluszek obrocony poprzecznie przez budowę mojej macicy wiec z kolejnymi może byc tez cc. Teraz w sumie i tak musze odczekać wiec się zobaczy😉 u mnie naturalna antykoncepcja bo mam niedrożne jajowody więc chociaż z tym nie mam problemu 😉

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry