Riddikulus
Fanka BB :)
Kochana ja dalej na accofilu jestemA kiedy odstawiłaś accofil ? Jesli kilka tygodni temu to jak dla mnie to prawie napewno od niego. Powinnaś im w szpitalu powiedzieć kiedy ostatnio przyjęłaś accofil
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ja dalej na accofilu jestemA kiedy odstawiłaś accofil ? Jesli kilka tygodni temu to jak dla mnie to prawie napewno od niego. Powinnaś im w szpitalu powiedzieć kiedy ostatnio przyjęłaś accofil
No to sprawa wyjaśniona. To przecież accofil podnosi leukocyty. Normalne. Jak gin może cię nie słychać i tego nie wiedziećKochana ja dalej na accofilu jestemmój gin przed 14tc nie chce nic odstawiać poza estrofemem. Też mi się wydaje że to od accofilu ale on mnie nie słucha.
Boshe dziewczyny jak mi lżej jak to piszecie!!! Bo ja na prawdę chora się nie czuje i nic mi nie dolega. Wczoraj go w prost spytałam, czy te leukocyty nie są od accofilu. On nic.No to sprawa wyjaśniona. To przecież accofil podnosi leukocyty. Normalne. Jak gin może cię nie słychać i tego nie wiedzieć
Ja miałam podobne wyniki ( nawet gorsze) i też brałam accofil do ok 13 tygodnia.
Na jakiej jesteś dawce acco? 25 tys to wcale nie wysoko przy tym leku, co to za lekarz że nie słucha, będą Cie nie potrzebnie badac skoro sprawa jasna że to lek je podwyższa....Boshe dziewczyny jak mi lżej jak to piszecie!!! Bo ja na prawdę chora się nie czuje i nic mi nie dolega. Wczoraj go w prost spytałam, czy te leukocyty nie są od accofilu. On nic.
A co z tym krwiakiem. Któraś poza naszą kochaną @Aduś16 miała? Jest szansa że się wchłonie?
Biorę 1/5 ampułki accofil 30mln.j./0,5ml. Ale biorę to od 19 listopada. Mam ochotę napisać do lekarza. Nie chce się pchać do szpitala. I w pracy też nie chce nic mówić.Na jakiej jesteś dawce acco? 25 tys to wcale nie wysoko przy tym leku, co to za lekarz że nie słucha, będą Cie nie potrzebnie badac skoro sprawa jasna że to lek je podwyższa....
Znam mnóstwo historii z ciąży z krwiakami jako że sama od 15tc go miałam i te co znam wszystkie się skończyły dobrze oprócz jednej ale tam były inne problemy dodatkowo.. Także szanse masz bardzo duże że się wchłonie i nor zagrozi ciąży ale oszczędzanie się na maksa to priorytet
Mnie Sydor przed przepisaniem accofillu, uświadomił na jakim poziomie mogę mieć leukocyty i tylko ze dwa razy wysyłałam mu wyniki do sprawdzenia, a potem sama pilnowałam. Jak odsyawisz lek, to wszystko wróci do normy, zobaczyszBoshe dziewczyny jak mi lżej jak to piszecie!!! Bo ja na prawdę chora się nie czuje i nic mi nie dolega. Wczoraj go w prost spytałam, czy te leukocyty nie są od accofilu. On nic.
A co z tym krwiakiem. Któraś poza naszą kochaną @Aduś16 miała? Jest szansa że się wchłonie?
Tak miałam i mi pękł chu!ec jedenMnie Sydor przed przepisaniem accofillu, uświadomił na jakim poziomie mogę mieć leukocyty i tylko ze dwa razy wysyłałam mu wyniki do sprawdzenia, a potem sama pilnowałam. Jak odsyawisz lek, to wszystko wróci do normy, zobaczysz
Ja z krwiakiem nie pomogę ale ile się przecież tych historii ma forum naczytało to szok. A tak ostatnio to @Szyszka99 czasem krwiaka nie miała?
Ale się dobrze skończyło??Tak miałam i mi pękł chu!ec jeden
I codziennie go bierzesz?Biorę 1/5 ampułki accofil 30mln.j./0,5ml. Ale biorę to od 19 listopada. Mam ochotę napisać do lekarza. Nie chce się pchać do szpitala. I w pracy też nie chce nic mówić.![]()
Tak tak chociaż to co przeżyłam to nie polecam nikomu bo pierwsza diagnoza na IP była taka, że się ciąża poroni i mam jechać do domu a nie ma oddział bo oni mi nic nie pomogąAle się dobrze skończyło??