• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Motylku, ty wiesz że dasz radę, co nie ❤️. In vitro cię nie złamało, więc taka operacja też tego nie zrobi 💪. Po prostu trzeba się przygotować na trochę bólu i dyskomfortu i będzie dobrze ❤️. Popatrz ile gwiazdeczek daje się kroić kilka razy w roku 😜. Jeśli by tak strasznie je bolało, nie robiły by tego tak często 😜
@Justi92 no oby tak było z tą cesarką. Mam zamiar mówić szczerze z tym psychiatrą i opowiedzieć jak in vitro wypralo mój mózg 😔
Kurcze to trzeci zabieg zwiazany z moją córką, trochę zdrowia mnie kosztuje 😂 Pierwsza laparoskopia,.CC a teraz to. Kochana niestety mniej więcej wiem co mnie czeka, boje się i już. Nie mam też wyboru, chce w końcu kupić sobie normalne ubrania. Ponadto pozbycie się tłuszczu z brzucha to zabezpieczenie przed rozwojem cukrzycy. Teraz wyniki mam naprawdę dobre, lipidy i hemoglobina Glik. wszystko w normie ale w przyszłości czekają mnie problemy.

Skoro zdecydowałaś o CC to się tego trzymaj, ważne jest nastawienie. W szpitalu możesz odmówić całkowitej współpracy, dokładnie tym zagroziłam. Uznali,.że z wariatami się nie uda i w końcu uznali to zaświadczenie.

reklama
podkoloruj troche, nie zaszkodzi na pewno, a bedziesz pewna, ze osiagniesz cel. Okropne to, ze trzeba tak kombinowac. Kurcze ja po prostu powiedzialam przy drugim porodzie, ze chce cc i gin powiedziala - zgoda, tez bym tak wybrala. Nikt z szpitalu z tym nie dyskutowal.
Serio, masz szczęście z tą twoją gin❤️. A tutaj, nie dość, że trzeba się szarpać z ginem to potem jeszcze ze szpitalem 🤦

Kurcze to trzeci zabieg zwiazany z moją córką, trochę zdrowia mnie kosztuje 😂 Pierwsza laparoskopia,.CC a teraz to. Kochana niestety mniej więcej wiem co mnie czeka, boje się i już. Nie mam też wyboru, chce w końcu kupić sobie normalne ubrania. Ponadto pozbycie się tłuszczu z brzucha to zabezpieczenie przed rozwojem cukrzycy. Teraz wyniki mam naprawdę dobre, lipidy i hemoglobina Glik. wszystko w normie ale w przyszłości czekają mnie problemy.

Skoro zdecydowałaś o CC to się tego trzymaj, ważne jest nastawienie. W szpitalu możesz odmówić całkowitej współpracy, dokładnie tym zagroziłam. Uznali,.że z wariatami się nie uda i w końcu uznali to zaświadczenie.
Powiem mężowi żeby mnie już w kaftanie do szpitala zawiózł 😂. Zeby nikt nie dyskutował 😂

Już wam to kiedyś wrzucałam że tak mnie do szpitala zawiozą 😎

Załączniki

• x_bw-ums10302.jpg
    x_bw-ums10302.jpg
    70,2 KB · Wyświetleń: 59
Laski, trzymajcie jutro o 10- tej kciuki, bo mam konsultację telefoniczną z psychiatrą 💪. Już zapłaciłam za wizytę i za zaświadczenie też. Pytam się pani z recepcji czy mam zapłacić tak z góry za zaświadczenie? A co będzie jak mi nie da? A ona mówi, że napewno da🤔. I że po mojej wizycie ma następna pacjentkę też z tokofobią.
Mam nadzieję, że mi tego nie podważą w szpitalu czy coś, bo się ostro wkurzę 😭
Dobrze zrobiłaś! Nie mogą podważyć zaświadczenia lekarza

Serio, masz szczęście z tą twoją gin❤️. A tutaj, nie dość, że trzeba się szarpać z ginem to potem jeszcze ze szpitalem 🤦
moja gin to se wogole 2h pozniej na cc przyjechala, bo mowi i tak Ci test musza zrobic (z krwi na covid), a ja tam nikogo nie znam to nawet plotkowac nie ma z kim (bo ona tam nie pracuje). I wogole przy drugim porodzie same baby mialam na sali operacyjnej i mowily do mojego meza - jkaby Ci bylo slabo to kladz sie tu obok i nie przeszkadzaj 😂😂😂

Przesrane trochę bo tak wyczekana ciąża, więc masz prawo mieć jakieś fobie, lekarze powinni szanować wybór pacjentki. Ja miałam tak jak nieagatka że poprosiłam i lekarka sama potwierdziła że to dobry wybór i zapisze mnie na CC bez problemu, a ta rozmowę miałyśmy już w 22tc ! W UK nawet przepisy są takie że nie można przymusić kobiety do sn, ma prawo się uprzeć na cesarkę.. W szpitalu gdzie rodziłam 50% to właśnie cesarki

reklama
Przesrane trochę bo tak wyczekana ciąża, więc masz prawo mieć jakieś fobie, lekarze powinni szanować wybór pacjentki. Ja miałam tak jak nieagatka że poprosiłam i lekarka sama potwierdziła że to dobry wybór i zapisze mnie na CC bez problemu, a ta rozmowę miałyśmy już w 22tc ! W UK nawet przepisy są takie że nie można przymusić kobiety do sn, ma prawo się uprzeć na cesarkę.. W szpitalu gdzie rodziłam 50% to właśnie cesarki
I to jest super podejście do pacjentki ❤️. A w pl to w niczym nie możesz mieć swojego zdania i o niczym nie różnią samemu decydować. Bo kuwa wszyscy lepiej wiedzą od ciebie samej co jest dla ciebie najlepsze 🤦

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry