• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja się całą noc męczyłam z bólami okresowymi 😥 okropnie się czuje dziś, brzuch mam twardy jak kamień i nie mam siły funkcjonować normalnie 😤 czuje, że ten 14 nie będzie nasz tylko szybciej

reklama
A ja się całą noc męczyłam z bólami okresowymi 😥 okropnie się czuje dziś, brzuch mam twardy jak kamień i nie mam siły funkcjonować normalnie 😤 czuje, że ten 14 nie będzie nasz tylko szybciej
A widzisz i Ciebie dopadło 😁 dobrze bo już nie jestem sama 😜(oczywiście Olcia żartuję) pamiętaj zwrócac uwagę czy skurcze między tymi bólami się nie pojawiają a jeśli to co ile. Trzymam za Was mocno kciuki ✊😘🥰🥰 mam nadzieję że mała jeszcze kilka dni wytrzyma w brzuszku🙏🙏

Dziewczyny czy słyszałyście coś o jakimś dokumencie do pobrania że jak matka jest covidowa to żeby jej z dzieckiem nie rozdzielać? Gdzieś mi się miglo coś na ten temat i nie wiem gdzie 🤷a chciałam się w to w czytać

Dziewczyny czy słyszałyście coś o jakimś dokumencie do pobrania że jak matka jest covidowa to żeby jej z dzieckiem nie rozdzielać? Gdzieś mi się miglo coś na ten temat i nie wiem gdzie 🤷a chciałam się w to w czytać
Mi też gdzieś to smignelo 🤔. Ktoś na forum chyba wrzucał niedawno, tylko nie wiem czy tu na wątku czy na naszym kto po in vitro

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się pochwalić chciałam dzisiaj tortem 😁 moja mama robiła dla mojego męża i nie powiem miałam mały wkład w jego robienie ale zawsze 😏💪❤️
IMG_20220129_163510.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry