reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie rozumiem po co komentować inne matki, to tylko i wyłącznie ich decyzje i życie, kompletnie nie czaje co kto ma do tego jak jakakolwiek kobieta wychowuje SWOJE WŁASNE DZIECKO. Żenujące...🤮
zenujace jest to ze byla z dzieckiem na pogotowiu tylko dlatego, ze niania z nim wejsc do lekarza nie mzoe, bo formalnie opiekunka nie jest. Wychowania tam nie widzialam. Ale spoko - Tobie moze to pasowac. Mi nie musi.

reklama
zenujace jest to ze byla z dzieckiem na pogotowiu tylko dlatego, ze niania z nim wejsc do lekarza nie mzoe, bo formalnie opiekunka nie jest. Wychowania tam nie widzialam. Ale spoko - Tobie moze to pasowac. Mi nie musi.
To nie chodzi o to co komu pasuje tylko o ocenianie na forum takich kobiet... I
to kobieta kobiecie 🤦 nigdy nie zrozumiem takich osób jak Ty, wstyd serio 🤦

Kuwa, dziewczyny co tu się dzieje 😱. Coś się po prostu źle zrozumialyscie 🤔
No no na pewno 🙆 nie lubię hipokryzji, pisanie, że ktoś się wtrąca w czyjeś życie i to jest złe a później komentowanie czyjegoś zachowania względem własnego dziecka jest conajmniej słabe, że tak to określę. Nie wiem czemu ludzie w dzisiejszych czasach uważają, że im wolno oceniać jakąkolwiek matkę i to jeszcze przez pryzmat jednej sytuacji notabene... MASAKRA

reklama
Ej dziewczyny A tak z innej beczki. Nie chodzi mi o to żeby kogoś zagłuszyć absolutnie, niech dziewczyny sobie wyjaśnia tematy. Mianowicie moja Natalka ostatnio zaczęła mi tak dziwnie wypychac jezyk do pprzodu. Ja się już stresuje że to jakaś choroba :( moja Natalka jeszcze nie chodzi. Ona sobie stoi przy stole meblach ale nie chce ruszyć.

Do góry