Kachar
Fanka BB :)
38 tc , poród na 24 zaplanowany , ale zobaczymy czy dołaże do przyszłego czwartkuKtóry masz tydzień? To chyba tylko my zostalysmy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
38 tc , poród na 24 zaplanowany , ale zobaczymy czy dołaże do przyszłego czwartkuKtóry masz tydzień? To chyba tylko my zostalysmy?
A ty kiedy? To drugie dzieciątko będzie prawda ? To my już mamy jakby wprawę heheKtóry masz tydzień? To chyba tylko my zostalysmy?
Looo to ja na koncu. Zaraz będziemy wasze zdjęcia oglądać.38 tc , poród na 24 zaplanowany , ale zobaczymy czy dołaże do przyszłego czwartku
Ja mam 35 tydzień. Natusia urodziłam w 38 tygodniu. Wiesz z tym doswiadczeniem to tak wyglada ze jakby duzo bardziej sie bojeA ty kiedy? To drugie dzieciątko będzie prawda ? To my już mamy jakby wprawę hehe
Gratuluję KochanaDziewczyny, mnie jakoś po11-tej wzięli na salę. Kajtusia widziałam przez 10sekund i go zabrali. Krzyczał a ja płakałam. Waży 3350 i ma 57cm. Teraz trochę spałam ale jakaś dziewczyna rodzi i strasznie krzyczy. Głowa mnie boli z tego głodu.
Nie mogę się doczekać kiedy mi dadzą małego. Tak więc kontakt skóra do skóry to nie u mnie w szpitalu.
Jestem mega zmęczona.
Potem wam zrobie jakaś fotkę
Ale słodkości2780gr 50 cm 10/10 punktów apgart. Urodzona 12:37![]()
Ja też stara i bez zarodków A tu zobaczJa też bym chętnie urodziłauf dobrze że jestem już za stara i nie mam zarodków
![]()