bazylia128
Fanka BB :)
Chyba jednak ustawie Łukasza w kolejce po ten papier toaletowy bo będę 

że strachu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Polska nalezy do sojuszy, Ukraina nie. Putin traktuje Ukraine jak swoja wlasnosc, dlatego wyciagnal po nia reke. Atak na Polske oznaczlaby atak na Unie i na Nato, taka decyzja juz tak latwo nie przychodzi. Rozumiem obawy, sama sie boje, jestem z podkarpackiego, cala@fredka84 śpisz???!!!! Co zrobimy jak nasi dostaną pobór do wojskajprdl ale się nawkrecalam
jeszcze mój szogun dzisiaj nie chce spać. Gdzie ja uciekne z 2 dzieci?! Jeszcze najpierw muszę urodzić
![]()
Ja też się boję. Co się w nocy obudzilam do malego to zaraz o tej wojnie myślałam. Jeszcze ci ludzie co latają w panice i już zaczynają rzeczy w sklepach wykupować, bardziej to wszystko kuwa nakręcająRozumiem. Masakra słabo śpię tak się boję tej wojnycoraz gorzej.
A weź nic nie mów@fredka84 śpisz???!!!! Co zrobimy jak nasi dostaną pobór do wojskajprdl ale się nawkrecalam
jeszcze mój szogun dzisiaj nie chce spać. Gdzie ja uciekne z 2 dzieci?! Jeszcze najpierw muszę urodzić
![]()
Na ciebie można zawsze liczyćPolska nalezy do sojuszy, Ukraina nie. Putin traktuje Ukraine jak swoja wlasnosc, dlatego wyciagnal po nia reke. Atak na Polske oznaczlaby atak na Unie i na Nato, taka decyzja juz tak latwo nie przychodzi. Rozumiem obawy, sama sie boje, jestem z podkarpackiego, cala
rodzina blisko granicy, ale nie ma co siac paniki. Poki co zabezpieczyc sie na ile sie da na wszelki wypadek i obaerwowac sytuacje.
Łukasz mi tak cały czas tłumaczy A mi się wydaje że to i tak kwestia czasu kiedy nas zaatakujePolska nalezy do sojuszy, Ukraina nie. Putin traktuje Ukraine jak swoja wlasnosc, dlatego wyciagnal po nia reke. Atak na Polske oznaczlaby atak na Unie i na Nato, taka decyzja juz tak latwo nie przychodzi. Rozumiem obawy, sama sie boje, jestem z podkarpackiego, cala
rodzina blisko granicy, ale nie ma co siac paniki. Poki co zabezpieczyc sie na ile sie da na wszelki wypadek i obaerwowac sytuacje.
niestety nie mamy wplywu na nic co sie dzieje wiec panikowanie nie pomoze, a sprawi ze bedziemy sie zle czuc. Jak potrzeba czyms glowe zajac to nie wiem - sprawdzcie jakie papiery trzeba zeby daiecku dowod zrobic. Na wszelkiNa ciebie można zawsze liczyć. Ustawiasz nas, panikary do pionu
![]()