Kachar
Fanka BB :)
A ty kiedy do szpitala? Jak samopoczucie?Zrób zdjęcie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A ty kiedy do szpitala? Jak samopoczucie?Zrób zdjęcie![]()
W srode. Bardzo się denerwuje. Zazdroszczę Ci że już najgorsze za TobąA ty kiedy do szpitala? Jak samopoczucie?
moja odkad ma poltora roku. Pasta z fluorem. I tak, soniczna najlepiejDziewczyny, od kiedy szczoteczka do zębów? Najlepiej soniczna chyba nie?
Od pierwszego ząbkaDziewczyny, od kiedy szczoteczka do zębów? Najlepiej soniczna chyba nie?
Zaimponiłas mi terazWiecie ja jestem polskosceptyczna… Duzo lat na emigracji sprawilo, ze jest wiele rzeczy w Polsce i Polakach, ktorych nie lubie. Nie zamierzam tez nigdy wracac.
Ale to co sie teraz dzieje, co robia Polacy sprawia ze czuje sie dumna jak nigdy. Naprawde. Miedzynarodowe media mowia o tym, jak wiele bezinteresownej pomocy dostaja Ukraincy, jest wiecej pomagajacych niz potezebujacych. Serce rosnie patrzac na to…
Ot taka refleksja…
Ale szybkoOd pierwszego ząbka, a ja już dzisiaj do domku wychodzę, jupiiiii
w to akurat nigdy nie watpilamZaimponiłas mi teraz. Widzisz, są jeszcze w pl normalni ludzie
Mam dokladnie te same odczucia.. Polsko sceptyczna na codzień a serce rośnie od kilku dni bo widać ogrom wsparcia od Polaków odkąd rozpoczęła się tam wojna...Wiecie ja jestem polskosceptyczna… Duzo lat na emigracji sprawilo, ze jest wiele rzeczy w Polsce i Polakach, ktorych nie lubie. Nie zamierzam tez nigdy wracac.
Ale to co sie teraz dzieje, co robia Polacy sprawia ze czuje sie dumna jak nigdy. Naprawde. Miedzynarodowe media mowia o tym, jak wiele bezinteresownej pomocy dostaja Ukraincy, jest wiecej pomagajacych niz potezebujacych. Serce rosnie patrzac na to…
Ot taka refleksja…