• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

He he he, jesteś normalnie człowiek legenda 😂
To ty łazja masz w szpitalu jak na wczasach😜. Ja dziś twaróg kupiłam bo też mam chęć na sernik 😋
Moglam im powiedziec jak ty mi mowisz ze to tylko zasługa tego że mnie psioche tak swedziala :-D patrz na ten sernik. Wzięłam też na wynos na wieczór. Jprdl jaki dobry, on jest na spodzie z chałwy. Ja oczywiście id rana gadam że wszystkimi i o wszystkim nawet z salowa i sztucznych kwiatkach. Takie gadanie mnie odstresowuje.

Załączniki

• 20220302_122301.jpg
    20220302_122301.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 91
reklama
reklama
Miałam nadzieję że Basia chociazvtroche będzie do mnie podobna :) dziewczyny co myślicie o bankowaniu krwi pepowinowej? Bo ja za dwie godziny mam doradcę i chyba się zdecyduje. To całą rodziną może korzystać z tych komórek macierzystych.
Nie zdecydowałam się bo w Polsce bankuje się ją prywatnie a prawdopodobieństwo użycia własnych komórek była niewielka z tego co mi tłumaczono. Zdecydowanie większy sens ma bankowanie tej krwi w banku gdzie jest ogólny dostęp i wtedy w razie potrzeby korzysta się z czyjejś a z Twojej ktoś inny po dopasowaniu genetycznym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry