bazylia128
Fanka BB :)
Lupilu? Nie jestem zadowolona. Dada robia robotę. Te z lupilu mi chyba przesiakaly. I jakieś takie jakby papierowe były.A próbowalyscie te z lidla? Widzialam, ze tez jakies robia a juz powoli rozgladam sie co bede kupowac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lupilu? Nie jestem zadowolona. Dada robia robotę. Te z lupilu mi chyba przesiakaly. I jakieś takie jakby papierowe były.A próbowalyscie te z lidla? Widzialam, ze tez jakies robia a juz powoli rozgladam sie co bede kupowac![]()
Mialam pantsy i wróciłam do zwykłychNie nie probowalam bo do lidla mam kawalek.Wiec wolalam te ktore sa w biedrze-mam doslownie krok jak wyjde z bloku lub w rosku tez dosc blisko.Chce jeszcze wyprobowac dady nowe takie biale.Moja tez juz uzywala pantsow ale nie na noc.One szybko nasiakaja.
Trzeba przede wszystkim zdać sobie sprawę z tego że są też tylko ludzmi. Pisząc tylko mam na myśli że każdy ma swój charakter. Jeden jest faktycznie dobry, wspaniałomyślny, życzliwy ale 5 innych chamscy, zakłamani i chciwi. Nie jeden bardziej cwany i zaradny niż my wszyscyTak lepiej nic nie pisać bo zaraz najazd choć nie miałam nawet na myśli tych biednych matek z dziećmi tylko tych którzy mają na to wszystko wywalone tylko dyskoteka chlanie i panoszenie się a rodacy giną ale lepiej się ugryźć w język i nic nie mówić bo zaraz pojechana będziesz![]()
Kurczę muszę już pomyśleć o tym alko. Właśnie szukam jakiejś fajnej promocji.No właśnie, wszystko dla ludzi aczkolwiek istnieje przekonanie że na takich uroczystościach jest zakazany. A jeszcze wyskoczyła mi reklama w Lidlu, 4 wino gratisnormalnie palec Boży
![]()
no my też mamy właśnie w sobotę 13 sierpnia i właśnie chciałam bez alko ael już tak jak pisałam wyżej zaczynają się pierwsze komentarze że jak to bez lampki wina nawet więc nie wiem czy tak ma zostać czy ulec i dać im to wino. U nas zaproszone 60 osób około ale ciekawa jestem czy wszyscy dotrą No dorosłych jest 48 osób reszta to dzieciakiNooooo jak tak rok temu zrobiłamhehehe poważnie. Butla cała poszła. Bi my robimy zawsze chrzciny w sobotę. To sobie siadłam, otwierałam koperty a gości mieliśmy około 40 i jak już zeszło fajnie ciśnienie ro sobie popilam
![]()
ja w ciąży to wszystkie tasiemce typu ukryta prawda dlaczego ja i takie tam a no i zdrady to podstawaHehe ja zaczelam bedac w ciazy![]()
No właśnie już pisalam ze lupilu mi gdzieś przeciekło. Ale u Natalki tej starszej a ona jest bardzo ruchliwa wiec może dlatego. Natazie jestem z dady naprawdę szczerze zadowolona.A spróbuj lupilu. Jak dla mnie są bardziej miękkie od dady
Moja rodzina luuubiii pićNienawidzę pijanych ludzi na tego typu uroczystościach, sama lubię sobie wypić, czasem nawet upić ale bez przesady. Niestety nie każdy zna swój umiar, wolałam nie ryzykować i u mnie było wino.
dokładnie u Grześka w pracy są tacy mili Ci Ukraincy i zaradni i normalnie utrzymujemy z nimi kontakt a jak się na patrzyłam na tych właśnie drugich w pracy to po prostu żart jakiś ale absolutnie nie wrzucam wszystkich do jednego workaTrzeba przede wszystkim zdać sobie sprawę z tego że są też tylko ludzmi. Pisząc tylko mam na myśli że każdy ma swój charakter. Jeden jest faktycznie dobry, wspaniałomyślny, życzliwy ale 5 innych chamscy, zakłamani i chciwi. Nie jeden bardziej cwany i zaradny niż my wszyscy![]()