A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

oby było jak najmniej tych straszniejszych..
A jak sie czujesz???
aczkolwiek zastanawiam się czy Kate nie będzie przede mną bo u mnie żadnych postępów, szyja dłuuuuga, zamknięta, twarda, macica bardzo wysoko
W każdym razie zdecydowałam, że jak się nic nie ruszy to w przyszłym tygodniu dzień po terminie jadę na Zaspę do szpitala aby mnie już przyjęli na oddział. Powiem Wam, że byłam bardzo pozytywnie nastawiona do porodu, przede wszystkim się nie bałam tak teraz jestem przerażona zarówno porodem naturalnym jak i cesarką ale wiem, że dla Sebusia zrobię wszystko i dam radę pokonać ból.
, żyję Twoim testowaniem i czuję, że nadszedł na Ciebie czas i nic już tego nie zmieni. Swoją drogą 6 zarodków
... pięknie wyszło.
Cieszę się, że pod Twoim serduszkiem rośnie zdrowa dzidzia. Infekcją się nie przejmuj, ja przez całą ciążę mam, mimo brania globulek znowu wyszło jakieś paskudztwo z posiewu w szpitalu
powiem Ci, że ja miałam jeszcze gorsze koszmary. Jak się czujesz? Czy nadal tak Ci puchną nogi?

Trzymam nadal kciuki.