• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Maja, ale te twoje obliczone prawdopodobienstwa chorob sa nizsze niz te podstawowe! Przeziernosc super. Nie masz sie czym przejmowac. Jesli jestes juz troche po 35 r.z a nie pamietam ile masz lat, to te statystyki tak wygladaja. No ale twoje wyniki sa lepsze! Spokojnie.

Miliaa,gratuluje !!!! Cieszę się,ze wreszcie doczekalas się tego momentu. Niech teraz Marcel rośnie zdrowo i będzie duża pociecha dla rodziców.

Domat, a to nas zaskoczyłas. Małej spieszno było przyjść na świat :) gratuluje i nie martw się wszystko będzie dobrze. Mój chrzesniak urodził się w 7 miesiącu i ważył 850g. Był w inkubatorze dość długo bo 2 miesiące bo organy musialy dojrzeć a on przybrać na wadze. Dziś nikt by nie powiedział ze jest wcześniakiem. Jest pełen energii a chodzić juz chciał w wieku 9 miesięcy kiedy to jeszcze nie potrafił chodzić na czworaka. Musisz się tylko uzbroić w cierpliwość i byc silna.

Kate,to super ze masz juz datę cc.

Madzialenak, co u Ciebie? Ucieklas juz z tamtego szpitala?

Miłego dnia!!!!

KATE gratulacje !! to za nie cale 2 tygodnie przytulisz Hanie :-):-):-)

MAYA ale ty czekasz na wyniki PAPPA wiec jak mozesz miec juz obliczone ryzyko ? ja mialam dopiero bo wynikach krwi i to pierwsze wyszlo ponad 18 tys. Ale ty sie tym nie martw,mojej kolezance wyszlo 1:ok400 zrobila amnio i wszystko ok.. takze to sa tylko cyferki. tez sie tym filmowalam jak widac nie potrzebnie

milagors naprawdę ?! Boże jak się ciesze że masz jakąś wiedzę na ten temat, nawet nie wiesz jak mnie uspokoiłaś!!! Uff, no to do wyników krwi oddycham z ulgą:tak: Mam 37 lat.

A Ty miałaś te badania? Siostra właśnie do mnie dzwoniła żeby spytać czy czasem nie dałam się naciągnąć i nie zapłaciłam za nie,no zapłaciłam i to fortunę!!! A ona miała za darmo!! Powiedziała że nie każdy lekarz poinformuje ze po 35 roku życia są za darmo, no to niezłe jaja:crazy:

Aduś16 no mam obliczone to z usg, po wynikach krwi lekarz oba wyniki porówna i obliczy jeszcze raz.Tak mi tłumaczył.

kwiatuszekq20 no nie do końca chudzinka,no może troszkę, wagę miałam prawie idealną do wzrostu bo jestem bardzo niziutka, zaledwie 153 cm więc prawidłowo powinnam ważyć 45 kg.

Ostatnia edycja:
Adus, pappa jest bardziej dokladne ale moja dr mi proponowaa ze bez krwi jest w stane mi obliczyc tylko bazujac na pomiarach z usg. TAki program maja komputerowy co to liczy.

ja sie na to nie zgodzilam, wiec dokladie sie nie orientuje.

Maja, nie znam sie. Wszystko co wiem, to to co przeczytalam jak se zastanawialam czy test pappa zrobic.

twoje wyniki sa na prawde dobre moim zdaniem. Jak robisz pappa to beda bardziej dokladne, bo sa na podstawie poziomu hcg we krwi.

ja pappa nie robilam bo mi to nie bylo potrzebne, oni wszystkim to proponuja bo to drogi test jest. Namawiana bylam strasznie, mimo ze mam 28 lat.

reklama
MILAGROS no to nie wiedzialam ze wyliczaja bez pappa masz racje ze sie na to nie zgodzilas bo po co wbijac sobie do glowy jakies liczby. Pamietam ze sznurki pisala ze jej po pappa wyszlo zwiekszone ryzyko potem zalowala ze je robila. teraz urodzila zdrowego synka wiec jak dla mnie to jest niepotrzebne straszenie. pamietam swoj strach jak czekalam na wyniki i zalowalam ze sie godzilam na te pappa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry