madzialenak
mama na pełen etat
Gotadora wcale Ci się nie dziwię że się stresujesz tylko, że ta torbiel to na pewno nic złego
Męża masz już przy sobie?
Męża masz już przy sobie?Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Męża masz już przy sobie?
Niech jedzie ostrożnie, szerokiej drogi dla niego;-)
jestem na 5 miejscu, o jezusie.
. Mój astronauta taki duży zawsze na usg i wszyscy się dziwią że na tym etapie jest tydzień do przodu. Teraz już wiem dlaczego. Moja doktor od daty transferu odjęła 2 tyg i dla niej to był pierwszy dzień cyklu
. A przecież maleństwo miało 5 dni. I tak jak obliczam to termin porodu wypada na 17 marzec i to by się zgadzało. W takim przypadku fasolinka ma 1 dzień do przodu zawsze na usg
.
. 

. Do tego czasu chodzi się do normalnego ginekologa położnika. Nie jestem pewna, czy dobrze to zrozumiałam, ale kiszka okropna.
.
. Powiedziała, że dało się przeżyć i się cieszyła, że ominął ją strach przedporodowy, bo to chyba jest najgorsze
.