reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lolitka, przykro mi. Ważne ze coś zaskoczyło, Następnym razem uda się na 100%

Gotadora, śliczne dzieciaki. Córka ma fajne długie włoski:) W którym tc urodziły się? Szybko wychodzicie:)

Martka, Eryk kopał, bo było mu głośno, ja też tak miałam, na takich głośnych imprezach córcia, była mniej spokojna. No już niebawem u Ciebie 3 z przodu:)

reklama
lawendowy to jeszcze 10 dni do wizyty i będziesz spokojniejsza:tak:

gotadora śliczne te Twoje maluchy:-) Faktycznie jedno z dzieci ma dłuższe włoski:tak:

madzialenak dziękuję za miłe powitanie! Niech Twój maluszek nadal zdrowo rośnie!

Sony tak czy inaczej, pewnie góra dwa tygodnie i malutka będzie na świecie. To już naprawdę bardzo niedługo:)

A jak tam dziewczyny nastroje przed weekendem? Jakie macie plany? Ja nie zaplanowałam nic konkretnego - może na basen pojadę albo na fitness poruszać się troszkę. Ciekawa jestem, czy któraś z Was ćwiczy w ciąży? Jakaś joga albo basen?

milagros, malinuś ale wcześniej tak nie kopał, a do kina chodzimy....przynajmniej raz w tygodniu :tak:dlatego się zdziwiłam ;-)a jeszcze wybieramy się na film z muzyk Metallicy!!!zobaczymy, co na to Eryk....:zawstydzona/y:
Aleksandretta ja ćwiczę raz w tygodniu, na szkole rodzenia, to są ćwiczenia przygotowujące do porodu, rozciągające i oczywiście oddychanie.W domu czasem też się staram poruszać, no i zostają spacerki :-) szkoła mi się kończy jakos w listoipadzie i chyba nie dam juz rady z fitnessem, chociaż myśłałam o tym...zobaczymy, jak się będę czuła :tak:

Witam Wszystkie bardzo gorąco bo dziś chłodny dzionek:-D
Gotadora śliczne te Twoje bobasy,życzę szybkiego powrotu do domku i samych szczęśliwych chwil:tak:
Lawendowy sen miłego leniuchowania na L4 :-D
Kwiatuszek powodzenia jutro,trzymam kciuki by maluszki były silne i zostały z Tobą na całą długą ciążę :tak:
Lilia ja nie wiem czy w końcu Ci odpisałam,jakaś zakręcona jestem;-) jeżeli po transferze bedziesz miała możliwośc spotkania się wcześniej to ja oczywiście jestem za,tym bardziej że wtedy pomacasz brzuszek Martki na szczęście:-D
Lolitka strasznie mi przykro,życzę dużo siły do dalszej walki

lolitka bardzo mi przykro...

gotadora śliczne dzidziunie :-)

milagros nie mów, ze nie ma szans, żeby mała się obróciła bo mój Adrianek obrócił się w 38tc :tak::-)

martka to zobaczysz później jakie będą kopy :tak: i rozciągania. Teraz to pikuś ;-)

Oskaa, no u mnie jest wada macicy i mniej miejsca. Mam macice w ksztalcie serca z jednym rogiem szczatkowym. Szanse podobno zerowe. No chyba ze Zocha jakas sztuczke zrobi ;)

madzialenak no pewnie, ważne,że próbowałaś!
Gotadora ale śliczne te twoje dzieciątka!!!!:-D:-D:-D a Mała ma dłuższe włoski, prawda? ale super!!! A u ciebie jak z karmieniem? Fotka na dobry humor, matka polka i jeszcze obiad mężowi zrobi ;-)
Zobacz załącznik 586135
a tu fajny blog mamy bliźniaczek, może znajdziesz coś pomocnego: Groszki

Martka proszę się nie nabijać, bo ja tak moje małe karmię. Może nie obieram przy tym ziemniaków ale często siedzę tak z małymi. :-)

Dzisiaj byłam zobaczyć maluszki Gotadory. Boziiuuuuu ciotka się zakochała... Gotadora masz cudowne maluszki!!
serce.jpg

Powiem wam szczerze, że nie poprzestaniemy na naszej dwójeczce. Stanowczo nie.

Załączniki

• serce.jpg
    serce.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Tequila - ​powiem tak, jak moje maluchy się odmrożą i będą nadawały do podania (teraz tym się martwię, od dwóch nocy mam koszmary :-() i będę na L-4 to nie widzę przeciwwskazań do spotkania :-) Brzuszek Martki chętnie podotykam, jeśli tylko pozwoli :-) Może się zarażę poprzez face to face, albo raczej stomach to stomach :-D Na dodatek muszę jeszcze coś wymyśleć jakiś powód z powodu, którego będę na L-4 przez prawie 2 tygodnie.

Macie może jakiś pomysł co można powiedzieć?? Nie chcę mówić o in vitro.

Ostatnia edycja:
Do góry