reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Kwiatek, żadnych sikańców. Niech Cię ręka boska broni.
Najlepiej idź dzisiaj na betę.
Najlepiej idź dzisiaj na betę.
kwiatuszekq20
Bo u mnie na tym zadupiu w weekend nie ma gdzie zrobić bete
Mezus kupił mi kwiatka:-)
Mezus kupił mi kwiatka:-)
memories02
hey dziewczynki
a ja w nocy miałam skurcz w dole po prawej stronie brzuszka, dzidzia była bardzo aktywna, ale jak wstalam do toalety to musiałam w połowie drogi stanąć i odczekac z 3 minutki bo nie mogłam sie ruszyc! kurcze, mam nadzieje, ze to tylko więzadla macicy się rozciagaja i to nie jest nic groznego...
Miłego dnia dla Was wszystkich!!!
a ja w nocy miałam skurcz w dole po prawej stronie brzuszka, dzidzia była bardzo aktywna, ale jak wstalam do toalety to musiałam w połowie drogi stanąć i odczekac z 3 minutki bo nie mogłam sie ruszyc! kurcze, mam nadzieje, ze to tylko więzadla macicy się rozciagaja i to nie jest nic groznego...
Miłego dnia dla Was wszystkich!!!
malinuś
Oskaa piękny brzusio. Bardzo fajne zdjęcia
Kwiatuszeq lepiej poczekaj na betę, sikacze nie wychodzą, po co się denerwować?
Memories jeśli masz taka możliwość to zadzwoń do lekarza i skonsultuj co to mogło być, a tym czasem wypij nospę. Zadziała rozkurczowo.
Ja już jestem na etapie prasowania, ufff, zrobiłam sporo prania
nie lobię prasować, ale dla córeczki to co innego
Kwiatuszeq lepiej poczekaj na betę, sikacze nie wychodzą, po co się denerwować?
Memories jeśli masz taka możliwość to zadzwoń do lekarza i skonsultuj co to mogło być, a tym czasem wypij nospę. Zadziała rozkurczowo.
Ja już jestem na etapie prasowania, ufff, zrobiłam sporo prania
kwiatuszekq20
Dlatego męża do apteki wysłałam bo mnie by czasem pokusiło
monia169@onet.eu
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzo za wypełnione ankiety, nawet nie wiecie jak bardzo mi pomagacie. Obecnie mam 35 ankiet, a potrzebuję ok 100, dlatego bardzo serdecznie zachęcam do wypełniania. Z góry bardzo dziękuję
http://moje-ankiety.pl/respond-52794/sec-XKyg xmTR.html

http://moje-ankiety.pl/respond-52794/sec-XKyg xmTR.html
lawendowy_sen
A gdzie wszystkich wywiało????
Jeszcze bym zrozumiała, jakby pogoda sprzyjała spacerom, wypadom do lasu. Ale pogoda nas nie rozpieszcza i jest raczej barowa, a na pewno forumowa.
Haloooo? Gdzie Wy? Na porodówce, to tylko Sony, ale ona jest usprawiedliwiona :-)
Mile spędzonej niedzieli
Jeszcze bym zrozumiała, jakby pogoda sprzyjała spacerom, wypadom do lasu. Ale pogoda nas nie rozpieszcza i jest raczej barowa, a na pewno forumowa.
Haloooo? Gdzie Wy? Na porodówce, to tylko Sony, ale ona jest usprawiedliwiona :-)
Mile spędzonej niedzieli
kwiatuszekq20
Son juz na porpodówce?
reklama