reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękuję Madzia za wpisanie, będzie chłopiec.
Montana super, że poszło tak pomyślnie, teraz spokojny czas oczekiwania:tak:
Olusia dziękuję bardzo, mnie się wydaje że może być krótki ale pulchniutki, taka słodzizna kochana. Zobaczymy, jeszcze troche czasu mamy na dożywienie maluszka:-)

Witajcie dziewczyny! Zjawiłam się tu poniewaz mam ogromny dylemat, jeden z największych w swoim zyciu:( W marcu urodziłam córeczkę, piękną kruszynkę, choć nie było łatwo, 33 tydzień, poród tragedia-do dziś się nie otrząsnęłam, mała miała wylew, miesiąc w inkubatorze.Ech, wolałabym tego nie wspominać.Dziś stałam telefon z Invimedu że przecież są jeszcze dwa zarodki!! Podjęcie decyzji okazuje się byc dramatem! Jednego jestem pewna, nie chcę już mieć dzieci więc przechowywanie na kolejny rok nie ma sensu.Wyjście drugie ADOPCJA ZARODKÓW. Z jednej strony myślę sobie, piekny gest, oddać je kobiecie która pragnie dziecka tak samo mocno jak wówczas ja ale z drugiej BOŻE! Przecież to dziecko może chodzić gdzieś po ulicach Wrocławia ! Nie wiem czy zniose to emocjonalnie, a co jesli bedzie bardzo podobne do mnie czy meza i je rozpoznam?! Boże nie wiem co robić dziewczyny! Trzecia opcja-nie mniej przerażająca- "MOGĄ JE PAŃSTWO SOBIE ZABRAĆ, W TERMOSIE" I co ja mam z tymi zarodkami zrobić? Zrobić im pogrzeb?! Wyrzucić do śmietnika?! Dziewczyny pomóżcie!! Czy któraś z Was miała podobną sytuacje?

reklama
ŁucjaPrus
9pv1tpv1tpv1tpv1tpv1tpv1tpv1tpv1tpv1tpv1tpv1tpv1uc1N2hAAAADnRSTlMAAAYYGRuIiZCRtbbt7o Dz84AAAA3SURBVAjXYxCEAga8DAYgADOY5txUADM4tngngBk8DiwHoAxmCINjcVQBRPFcqGK4dmLsQmMAACL1D5vXPJOpAAAAAElFTkSuQmCC
ja bym je wziala i dala im szanse nigdy nie jest tak samo wiec nie masz pewnosci ze tych nie donosisz

a ja bym nigdy na straty ich nie dala wkoncu to sa jakby nie patrzec twoje dzieci

Do góry