Niedługo mama
Fanka BB :)
Spokojnie będziesz cały czas przy niej jak coś to zareagujeszPanicxnie boje sie ze sie zakrztusi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie będziesz cały czas przy niej jak coś to zareagujeszPanicxnie boje sie ze sie zakrztusi![]()
Jakbyście chcieli kurs pierwszej pomocy to polecam Magdę z Gotowi Rodzice. U nas była pod koniec ciąży i zrobiła nam kurs pielęgnacji, masaży i właśnie pierwszej pomocy, teraz tylko co jakiś czas oglądam filmiki na yt żeby nie zapomnieć. Naprawdę to po.aga zachować zimna krew jak coś się dzieje, no i nie przypinam młodego pasami w krzesełku żeby móc szybko zareagowaćPanicxnie boje sie ze sie zakrztusi![]()
Możesz wstawić fotkę melatoniny jaką masz?@ilmenau mowilas, zeby napisac - melatonina dziala. Teraz juz widze. Sa moze 2-3 pobudki max, ale takie ktorkie. No kosmos w porownaniu z tym co bylo. Zasypianie to 5min.
Konsultowalam wczoraj z pediatra - pochwalila pomysl, jeszcze tydzien podaje, odstawiam, wg niej trzeba bedzie wrocic i podawac kolejne 3-4tyg , a potem bedziemy decydowac co dalej. Ale kurde no, zaczynam spac! Sama w to jeszcze nie wierze![]()
Ja tez miałam dylemat z pasami ale ostatecznie zapinam . Nie zapięty wychodzi mi z fotelika, wstaje , nie mogę go upulnowac jak był mały tj jakoś szło teraz 11 miesięcy to ciężko bez pasów go opanować i musi mieć zapięte.Jakbyście chcieli kurs pierwszej pomocy to polecam Magdę z Gotowi Rodzice. U nas była pod koniec ciąży i zrobiła nam kurs pielęgnacji, masaży i właśnie pierwszej pomocy, teraz tylko co jakiś czas oglądam filmiki na yt żeby nie zapomnieć. Naprawdę to po.aga zachować zimna krew jak coś się dzieje, no i nie przypinam młodego pasami w krzesełku żeby móc szybko zareagować
moge, ale nie sadze, zeby ona byla w Polsce dostepna. Po prostu wzielam tej firmy, ktora znam i uzywam innych specyfikow. Dawka minimalna to 4 kropelki (1mg), ja daje 3.Możesz wstawić fotkę melatoniny jaką masz?
Ja tez miałam dylemat z pasami ale ostatecznie zapinam . Nie zapięty wychodzi mi z fotelika, wstaje , nie mogę go upilnowac jak był mały tj jakoś szło teraz 11 miesięcy to bez pasów go nie opanujeJakbyście chcieli kurs pierwszej pomocy to polecam Magdę z Gotowi Rodzice. U nas była pod koniec ciąży i zrobiła nam kurs pielęgnacji, masaży i właśnie pierwszej pomocy, teraz tylko co jakiś czas oglądam filmiki na yt żeby nie zapomnieć. Naprawdę to po.aga zachować zimna krew jak coś się dzieje, no i nie przypinam młodego pasami w krzesełku żeby móc szybko zareagować
Dziękuję, a to gdzie kupiłaś?moge, ale nie sadze, zeby ona byla w Polsce dostepna. Po prostu wzielam tej firmy, ktora znam i uzywam innych specyfikow. Dawka minimalna to 4 kropelki (1mg), ja daje 3.
Oki poszukam coś w naszych aptekach, w sensie jeszcze nie urodziłam a już myślę o najgorszym hehemoge, ale nie sadze, zeby ona byla w Polsce dostepna. Po prostu wzielam tej firmy, ktora znam i uzywam innych specyfikow. Dawka minimalna to 4 kropelki (1mg), ja daje 3.
moja ma ponad poltora roku. I budzila sie 10 razy kazdej nocy.Oki poszukam coś w naszych aptekach, w sensie jeszcze nie urodziłam a już myślę o najgorszym hehe![]()
No ja to wiem , bo sama stosowałam, tylko myślałam że jest jakaś specjalnie dla bobomoja ma ponad poltora roku. I budzila sie 10 razy kazdej nocy.
Tego nie możesz podac noworodkowi ot tak zeby spal
Melatonina jest wszedzie dostepna, to hormon. Dorosli pracujacy na zmiany czy ludzie duzo podrozujacy czesto po nia siegaja, bo ulatwia zasypianie.