reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

W chińskiej walucie 🤔. Opowiadaj😜
Jak jechałam do Chin wzięłam ciut za dużo waluty, myślałam że jakieś precjoza kupię, a wróciłam z walizką suszonych owoców 🤣🤣🤣 i kasą. Mam zresztą więcej dziwnych walut, jakoś nie opłaca się wymieniać. Przecież u nas na razie nie ma wojny i liczę że nie będzie, choć nastroj mam fatalny, serio dla mnie to już za dużo, ciągle siedzę sama z dziećmi, w pracy ledwie ogarniam, wirus a teraz wojna tuż przy granicy.
Córka już śpi, mam wolny wieczór, idę wina się napić, pije w ukryciu nie lubię jak syn patrzy hehe Kurcze piszę jakbym piła codziennie 😂 a butla wina chyba otwarta z miesiąc temu.

Aaaaa chwałę się , pierwszy raz od roku zjadłam dwa paczki😱 żeby nie było że tylko pokrzywa i trawa w moim menu 🤪

reklama
I leki bo na pewno będą problemy z dostawą. Na paliwo i mięso wojska robią zapasy. Ej od razu się przypomina historia z papierem toaletowym.
ooo jak covid sie zaczynal to pamiętam, że zaszłam do Lidla po jakas jedną rzecz i utknelam w kolejkach ludzi z gigantycznym zapasami i tego papieru toaletowego... mąki, makarony zniknęły 🤦‍♀️

a wg mnie warto miec na wszelki wypadek trovhe gotowki w skarpecie, dowod czy nawet paszport wazny dla wszytskich czlonkow rodziny. No i auto tez bym zatankowala, bo firmom juz odmawiaja hurtowej sprzedazy wiec moze byc tak, ze beda ograniczenia tez w sprzedazy detalicznej.
Podobno Kijow oczkuje w nocy masowego ataku z powietrza…
Dokładnie to samo dziś powiedziałam mamie, zawsze mamy trochę kasy w euro, PLN i USD i ważne paszporty. No i dziś jeszcze bardziej niż przed covid żałuję, że nie wzięliśmy kredytu na mieszkanie za granicą nawet jakaś mała dziuplę typu kawalerka

nie. Wczoraj przed krzywą zjadlam ok 20. I w nocy tak mnie mdlilo ze masakra....
Ostatnie 2 badania pokazaly, ze pora kolacji u mnie chyba nie ma znaczenia 🤷‍♀️
Przypomniało mi się jak diabetolog , mówiła że to trzeba około tygodnia aby to się unormowało ale mi tylko ten pierwszy wyszedł powyżej normy a u Ciebie dwa🤔. Teraz na spokojnie powinnaś się udać się do diabetologa i on Cię pokieruje, nie ma co się denerwować , nie masz moc no przekroczonych tych wyników 😉

Przypomniało mi się jak diabetolog , mówiła że to trzeba około tygodnia aby to się unormowało ale mi tylko ten pierwszy wyszedł powyżej normy a u Ciebie dwa🤔. Teraz na spokojnie powinnaś się udać się do diabetologa i on Cię pokieruje, nie ma co się denerwować , nie masz moc no przekroczonych tych wyników 😉
no ciotka diabetolog mowi ze tylko na czczo mam przekroczone. A po 1h i 2h jest ok. Czekam teraz na wizytę u diabetologa a poki co jem zdrowo 🤦‍♀️

99fb17b5-b123-4962-8e9f-23d45d251c1b.jpg

reklama
Do góry