reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mada72 - bądź dzielna i probuj dalej. To, ze udalo Ci sie zajsc w ciaze jest dobrym znakiem. I tak o tym myśl. Trzymaj się i odwiedzaj nas ... oraz dołącz na dobre przy kolejnym podejsciu. Uściski.

reklama
Eweli1982 to co piszesz o ruchach dziecka jest piękne:-)wzruszyłam się bardzo.Ja już nie mogę się doczekac:tak:Na razie to u mnie w brzuszku czasami czuje takie burczenie w brzuchu,szczególnie wieczorem jak leże w łóżku.

hej :) dziewczynki ja tylko na chwilkę ...urodziłam zdrową , śliczna dziewunię :tak:
To był szok , mała postanowiła zawitać wczesniej i urodziła się w czwartek 11.08.2011 . Kilka dni przed terminem ale najważniejsze , że jest ok. i już ją mogę tulić . To niesamowite ! Najśmiejszniejsze jest to , że wera i ja miałysmy ten sam termin porodu na 20-go i ona szła na wywołanie wcześniej a mnie natura sama pogoniła hahah . Uciekam do córeczki , która teraz słodko śpi w objęciach tatusia....matko jakie to piękne !!! Życze wam obyście jak najszybciej doświadczyły tych chwil !

wera - teraz i ty pewnie już jesteś najszcześliwsza :) jak wrażenia po....?

hej :) dziewczynki ja tylko na chwilkę ...urodziłam zdrową , śliczna dziewunię :tak:
To był szok , mała postanowiła zawitać wczesniej i urodziła się w czwartek 11.08.2011 . Kilka dni przed terminem ale najważniejsze , że jest ok. i już ją mogę tulić . To niesamowite ! Najśmiejszniejsze jest to , że wera i ja miałysmy ten sam termin porodu na 20-go i ona szła na wywołanie wcześniej a mnie natura sama pogoniła hahah . Uciekam do córeczki , która teraz słodko śpi w objęciach tatusia....matko jakie to piękne !!! Życze wam obyście jak najszybciej doświadczyły tych chwil !

wera - teraz i ty pewnie już jesteś najszcześliwsza :) jak wrażenia po....?

kochana gratuluję!!!! GRATULUJĘ!!!! Ale super!!!!! I ucałuj maleństwo szczególnie ode mnie, bo widzę że urodzinki będziemy obchodzić w tym samym dniu, więc będę takom jej forumową ciotką he he. Ależ ja Ci zazdroszczę tych cudownych chwil, my jeszcze 3 m-ce musimy wytrzymać:-)
Pozdrawiam Was gorąco, i zaglądaj do nas czasami jak maleństwo ci na to pozwoli:-)
A jak to słoneczko ma na imie???

Doora gratuluje pięknej i zdrowej córeczki:-)To wspaniałe,ze możesz już tulic swoją córeczkę.Jak czujesz sie po poporodze?

dodora GRATULACJE z calego serducha:tak: No prosze,malutka sama sobie wybrala termin porodu ;-) Cudownie miec takie malenstwo w ramionach:tak: jak znajdziesz chwilke,to zajrzyj do nas i opowiedz jak minal porod:tak:

U mnie jeszcze 3 miesiace,a jak narazie ciesze sie kopniakami i rosnacym brzucholkiem:-D

Dziewczyny wstyd ale moje dziecko jeszcze nie ma imienia :szok: bo nie możemy sie zdecydować , to co podoba się męzowi mnie niekoniecznie i na odwrót. Termin do urzedu mamy do końca miesiaca więc trzeba bedzie sie zdecydować . A może wy macie jakieś ciekawe propozycje , wahamy sie miedzy Alicją a Laurą a poki co wołamy '' lalcia '' i tak już nam pewnie zostanie . A poród ? No cóż , może lepiej żebyście nie wiedziały ;-) , długi i cięzki choć lekarze mówili mi , że dobrze idzie ale mała nie chciała zejść do kanału i sie męczyłyśmy chyba obie . Pojechałam na porodówkę o 2.30 w nocy z małymi skurczami a urodziłam o 17.10 więc chyba wyobrażacie sobie ile to jest godzin łazenia i w ogóle....... Ale to jest prawda , że jak kładą dzieciątko na brzuchu to w ułamek dosłownie sekundy zapomina się o bólu . Dziewczyny cieszę się ogromnie , ze i wam i mnie sie udało i czeka nas to cudowne macierzyństwo !

dodora gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
Noooo nie strasz nas tym rodzeniem:):)Teraz spokojnie ten suwaczek na dole możesz "wykopać":):)A imię...mnie się Alicja zawsze podobało:):):)

reklama
Doora jeszcze raz wielkie gratulacje!!!Co do porodu,no cóż na pewno jest ciężki i okropny,ale każda z nas marzy o urodzeniu swojego maleństwa,ze o bólu nie myśli.Co do imienia oba są bardzo ładne:-)a Lalcia jest słodka:tak:

Do góry