Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hejdziewczynki ja tylko na chwilkę ...urodziłam zdrową , śliczna dziewunię
To był szok , mała postanowiła zawitać wczesniej i urodziła się w czwartek 11.08.2011 . Kilka dni przed terminem ale najważniejsze , że jest ok. i już ją mogę tulić . To niesamowite ! Najśmiejszniejsze jest to , że wera i ja miałysmy ten sam termin porodu na 20-go i ona szła na wywołanie wcześniej a mnie natura sama pogoniła hahah . Uciekam do córeczki , która teraz słodko śpi w objęciach tatusia....matko jakie to piękne !!! Życze wam obyście jak najszybciej doświadczyły tych chwil !
wera - teraz i ty pewnie już jesteś najszcześliwszajak wrażenia po....?
No prosze,malutka sama sobie wybrala termin porodu ;-) Cudownie miec takie malenstwo w ramionach
jak znajdziesz chwilke,to zajrzyj do nas i opowiedz jak minal porod

bo nie możemy sie zdecydować , to co podoba się męzowi mnie niekoniecznie i na odwrót. Termin do urzedu mamy do końca miesiaca więc trzeba bedzie sie zdecydować . A może wy macie jakieś ciekawe propozycje , wahamy sie miedzy Alicją a Laurą a poki co wołamy '' lalcia '' i tak już nam pewnie zostanie . A poród ? No cóż , może lepiej żebyście nie wiedziały ;-) , długi i cięzki choć lekarze mówili mi , że dobrze idzie ale mała nie chciała zejść do kanału i sie męczyłyśmy chyba obie . Pojechałam na porodówkę o 2.30 w nocy z małymi skurczami a urodziłam o 17.10 więc chyba wyobrażacie sobie ile to jest godzin łazenia i w ogóle....... Ale to jest prawda , że jak kładą dzieciątko na brzuchu to w ułamek dosłownie sekundy zapomina się o bólu . Dziewczyny cieszę się ogromnie , ze i wam i mnie sie udało i czeka nas to cudowne macierzyństwo !