dodora !!!! serdeczne gratulacje i to cudowne ze masz mala juz ze soba tez mialam klopot z imieniem ale w koncu krotko przed rozwiazaniem jakos doszlismy do porozumienia i jak nas zapytali w szpitalu to jakos sie przyjelo i zostalo, moze pouzywajcie tych imion to sie przyzwyczaicie, co ciekawe na poczatku to nawet przez pomylke nazwalismy malego czesto jak dziecko znajomych ktore czesto widywalismy albo jak psa sasiadow, nowe imie musi sie dotrzec i wcale nie jest to zawsze takie oczywiste i naturalne, co do porodu to sie zgodze ze to nie jest cos co sie chcialoby codziennie robic
chociaz ja powoli mysle o nastepnym...;P a wiec tak tragicznie nie jest! fajnie ze obie czujecie sie dobrze i ciesz sie pierwszymi momentami razem bo sa cudowne!!!!! jeszcze raz gratulacje dla dzielnej mamy!
reklama
kwiat_lotosu
Fanka BB :)
dodora gratulacje 
lolitka a kiedy Ty masz wizytę? Chyba jakoś na dniach już
lolitka a kiedy Ty masz wizytę? Chyba jakoś na dniach już
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
kwiatek - jutro mam krew (wynik chyba w poniedzialek) i zakladanie KSIAZKI CIAZOWEJ. tutaj sie ma taka ksiazek i sie lazi z nia na kazda wizyte itd. nic wiecej na jutro. moze sie tylko dowiem kiedy moge sie zapisac na serduszkowe (jak powiedza ze za kilka tygodni to pojde prywatnie)
lolitka200
kasia
nie wiem co beda badac - nic mi lekarz przed telefon nie mowil. tylko tyle ze bedzie krew badana. napewno bedzie hcg ale czy cos jeszcze to nie wiem (moze jeszcze raz moja tarczyca choc ja badalam tydzien temu). dam znac jutro
nie wiem co beda badac - nic mi lekarz przed telefon nie mowil. tylko tyle ze bedzie krew badana. napewno bedzie hcg ale czy cos jeszcze to nie wiem (moze jeszcze raz moja tarczyca choc ja badalam tydzien temu). dam znac jutro
Witajcie Dziewczynki,
iniia - dobrze, że jesteś znowu, bo martwiłam się o Ciebie. Ja byłabym podobnie jak Ty około 11 tygodnia. Tylko, że u mojego Maluszka 2 tygodnie temu przestało bic serduszko. Czekam teraz do kolejnej próby, póki co zaglądam czasem do was i bardzo zazdroszczę, mam nadzieję, że za druim razem bedzie dobrze juz do końca.
Mada Kochana- bardzo mi przykro. Wiem, że nie można się poddawać i trzeba walczyć. My też myśleliśmy już o kolejnym podejściu, bo lekarze nie dawali za dużej nadziei. Oczywiście nadal jest zagrożenie, ale nie zamartwiam się, po tym co przeszliśmy wiem, że dam radę, robię co mogę żeby było dobrze, ale na nic więcej nie mam wpływu... Kochanie trzymam kciuki- odzywaj się, co u Ciebie. Buziaki
lolitka200
dziewczyny
JESTEM W CIAZY. widzialam dzis serce.... mialam miec krew a tu mi pozwolili isc na scana i widzialam bijaca kropeczke. strasznie sie ciesze.... serduszko bije jak trzeba (choc nie wiem jak szbko). powiedzial ze bicie wyglada dobrze i maluszek ma ok 4mm....
BOZE DZIEKUJE
JESTEM W CIAZY. widzialam dzis serce.... mialam miec krew a tu mi pozwolili isc na scana i widzialam bijaca kropeczke. strasznie sie ciesze.... serduszko bije jak trzeba (choc nie wiem jak szbko). powiedzial ze bicie wyglada dobrze i maluszek ma ok 4mm....
BOZE DZIEKUJE
reklama
kwiat_lotosu
Fanka BB :)
lolitka
))) brawa dla kropeczki. Mam nadzieję, że teraz będziesz się mniej zamartwiała a bardziej cieszyła ciążą
Czy są już jakieś objawy, mdłości ? :-)