reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

lolitka bardzo się cieszę:):):):)No i widzisz matka :)już spokojniejsza jesteś po serduszkowym:)ja myślałam że będę miała bezobjawową ciążę bo tak czekałam na te objawy i co?? I miałam dopiero w16 tygodniu mdłości....bleeee...paskudne:)a zgagę mam do dzisiaj, nieraz w ogóle a nieraz cały dzień tak mnie męczy że się wściekam...i mam do siebie żal że narezkam....przecież na to czekałam:)...Mąż mówi na mnie KLUSEK bo tak mi się przytyło...ważyłam 53 kg , teraz 62 czyli już prawie 10 na plusie a to dopiero 22 tydzień...łapy mam jak sumo:)cellulit na tyłko masakryczny....ale co tam...:):):)dla maluszka wszystko:)
Wczoraj byłam na prenatalnychi wszystko super:)Młody ma 30 cm i waży 480 g...:)I szaleje jak cholerka:)

reklama
witam

ja tylko na chwile zeby przekazac ze 13 urodziłam córcię, rodziłam naturalnie w ekspresowym tempie, skurcze zaczely sie o 3 w nocy a o 6.55 juz mała była z nami

jak bede miała czas to was nadrobie
pozdrawiam

Wera gratuluję córeczki no i szybkiego porodu:-)a pamietasz tak się martwiłaą,ze będzie ciężko.Jeszcze raz MEGA GRATULACJE!!!
Szarlotka to super,ze z synkiem wszystko w porządku,ja kolejne usg prenatalne mam w połowie września.Ja przed ciążą wazyłam 52 i w 1 trymestrze przytyłam 4 kg,teraz moja waga stoi:baffled:Objawów ciązowych jak dotąd nie mam żadnych,czuje się dobrze i czasami zastanawiam się z synkiem jest wszystko w porządku:zawstydzona/y:

ja tez schudlam ale to nie dlatego ze nie chce mi sie jesc - wrecz przeciwnie, mam wilczy apetyt i jem wiecej. ale ze uwazam na to co jem i przestalam jesc chipsy, czekolade itd i waga poszla od razu w dol 2kg

Ja też staram się unikac słodyczy i chipsów,jeśc więcej warzyw i owoców,ale wiadomo do przyjemności bardziej ciągnie:-D
Dziewczyny ja dzisiaj połozyłam się po popołudniu i uciełam sobie drzemke,wstałam to nie mogłam dojść do siebie,jakaś rozmamłana byłam:crazy:już dawno nie spałam w ciągu dnia,w 1 trymestrze mi się zadrzało,ale wstawałam rzeska i pełna werwy,a teraz...masakra!!!

reklama
Do góry