Różyczka1984
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanie: czy odczuwacie hustawke nastrojów w ciąży?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny pytanie: czy odczuwacie hustawke nastrojów w ciąży?
A masz tak że sie zloscisz na meza i krzyczysz czasem bez powodu?Ja tak ale nie wiem czy to ciąża czy nerwica czy jedno i drugie [emoji3] czy większa huśtawka w ciazy przez nerwice , nie wiem ale ja tez mam tak ze rycze szczególnie jak mam lęki to w pewnym momencie po prostu rycze. Z reguły po wizycie u gina jak mnie znowu straszy badaniami szpitalem itd ..
Ja tak się wkurzalam sobota i niedziela że dzisiaj już mnie telepie.... Nienawidzę tego..... Chyba hydroksyzyne trzeba będzie przyjąć [emoji36][emoji51][emoji34]A masz tak że sie zloscisz na meza i krzyczysz czasem bez powodu?
A dobrze sie czujesz po hydro?? Ja raz w zyciu kiedys bralam i usypialam na stojąco. Czulam sie fatalnieJa tak się wkurzalam sobota i niedziela że dzisiaj już mnie telepie.... Nienawidzę tego..... Chyba hydroksyzyne trzeba będzie przyjąć [emoji36][emoji51][emoji34]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dawka jak dla kury,ale mnie ratuje już świadomość przyjęcia. Pomaga mi- tak myślę...A dobrze sie czujesz po hydro?? Ja raz w zyciu kiedys bralam i usypialam na stojąco. Czulam sie fatalnie
To jaka dawkę bierzesz?Dawka jak dla kury,ale mnie ratuje już świadomość przyjęcia. Pomaga mi- tak myślę...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz tak że sie zloscisz na meza i krzyczysz czasem bez powodu?