Po miesiącu bylo znacznie lepiej a po dwoch zupełnie ok.Powiedz mi jak podczas ciąży wlaczylas leki to znacznie poprawiła sie sytuacja z nerwicą? Objawy ustapily?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po miesiącu bylo znacznie lepiej a po dwoch zupełnie ok.Powiedz mi jak podczas ciąży wlaczylas leki to znacznie poprawiła sie sytuacja z nerwicą? Objawy ustapily?
Hej dziewczyny. Co braliście na przeziębienie i ból gardła?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Te specyfiki dla ciężarnych to dawki mniejsze niż do noworodka,a ceny z kosmosu... Ja jakoś przeżyłam tą ciążę bez większych przeziębień.... Ostatnio bolało mnie gardło,no ale to to ja Pepsi leczę i jest ok[emoji16]P r e n a L e n tabletki do ssania ale mi najbardziej pomaga płukanka z wody utlenionej i wody zwykłej i płukać. W aptece babka mówiła tez ze są krople do nosa i syrop - to dla kobiet w ciazy . Ja osobiście stosowałam chrzan do wszystkiego i herbatę z cytryna i imbirem .
Kochane jestem na samym starcie ciąży. 5 tydzień a stresuje sie jak nigdy. Musialam odstawic paroksetyne bo wiadomo. Leze akurat w szpitalu, bo miałam krwawienie. Jakiś czas temu spedzilam 3 miesiące w szpitalu psychiatrycznym na terapii nerwic. Wszystko dobrze bylp przed ciaza a teraz jest jakas tragedianie radze sobie zupełnie, ciagle placz, silne leki i ataki paniki
balam sie o wyniki moich badan ale leze juz trzecia dobe wiec licze ze chyba sa ok bo lekarz nic nie zmieniał i nic nie mówił i na dalsze nie kierowal. Jak mówiłam odstawiam leki, zmienilam diete zeby cukier byl niski alee kompletnie sobie nie radze, to dopiero początek a ja szaleje ze cos mi jest, slabo mi sie robi i kreci w glowie. Boje sie ze cos mi jest fizycznie i w ogóle juz nie mam siły nawet pisać boam zwroty
pocieszcie mnie bo moja rdzina ma mnie juz dosyć
Hej, odstawienie paroksetyny jest masakryczne, działa naprawdę super przeciwlekowo ale bardzo ciężko się jej pozbyć. Podobnie jak ty, w momencie kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży zaczełam odstawiać. Nawet nie chcę wspominać tego okresu. Od drugiego trymestru biorę sertralinę bo jest najbezpieczniejsza w ciąży. Obecnie patrzę się na mojego trzydniowego synkaKochane jestem na samym starcie ciąży. 5 tydzień a stresuje sie jak nigdy. Musialam odstawic paroksetyne bo wiadomo. Leze akurat w szpitalu, bo miałam krwawienie. Jakiś czas temu spedzilam 3 miesiące w szpitalu psychiatrycznym na terapii nerwic. Wszystko dobrze bylp przed ciaza a teraz jest jakas tragedianie radze sobie zupełnie, ciagle placz, silne leki i ataki paniki
balam sie o wyniki moich badan ale leze juz trzecia dobe wiec licze ze chyba sa ok bo lekarz nic nie zmieniał i nic nie mówił i na dalsze nie kierowal. Jak mówiłam odstawiam leki, zmienilam diete zeby cukier byl niski alee kompletnie sobie nie radze, to dopiero początek a ja szaleje ze cos mi jest, slabo mi sie robi i kreci w glowie. Boje sie ze cos mi jest fizycznie i w ogóle juz nie mam siły nawet pisać boam zwroty
pocieszcie mnie bo moja rdzina ma mnie juz dosyć
Justi a TY juz z malenstwem w domu?Po miesiącu bylo znacznie lepiej a po dwoch zupełnie ok.