karola0096
Zaangażowana w BB
tez tak nieraz mialam nie będąc nawet w ciszy... budze się z takim dziwnym uczuciem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To moja pierwsza ciaza wiec sie martwie bonie wiem czy to jest normalne czy nie zawsze mowie o wszystkim ginekolog i ona mnie uspokaja ze wszystko ok a maly szaleje w brzuchu tak ze nie moze go zmierzycja tez mam różne bóle,klocia w podbrzuszu. czasem mnie coś bardzo zaboli jak wstaje z pozycji siedzacej... a czasem jak chodze to wszystkie kości w ololicach rodnych mi dosłownie skrzypia.. jakbym się miala za chwile rozleciec na kawalki.. to normalne bo rozciagaja się wiezadla ktore podtrzymuja macice i stad te bole lub ciągnięcia w dole brzucha.. kości tez się pewnie przy tym trochę rozchodzą żeby robić miejsce dla dzidziusia.
Dziewczyny czy Was też tak rodzina denerwuje tymi swoimi przesadami żeby nic nie kupować dla dziecka przed porodem bo to źle wróży żeby nie dotykać brzucha itp? Ja już po prostu jestem na skraju wytrzymalosci
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Iwi jak to przy nerwicy..raz lepiej raz gorzej.a Ty?Hej dziewczyny czemu się nie odzywacie macie majówkę jeszcze. Jestem ciekawa co u Was jak się czujecie?
Mam teraz lepsze dni i mam nadzieje ze się takdługo albo i do końca się utrzymają te dni.Iwi jak to przy nerwicy..raz lepiej raz gorzej.a Ty?
Tez patrze ze ta nasza stronka cos ostatnio zamiera. A super Iwi ze jest lepiej u CiebieMam teraz lepsze dni i mam nadzieje ze się takdługo albo i do końca się utrzymają te dni.
Kupiłam już wózek właśnie piore elementy które można wyprać.
Smutno mi jakos jak nie piszecie co tam u Was słychać