karola0096
Zaangażowana w BB
izuskam święte słowa. dokładnie wiem ze to co mówisz to czysta prawda. tylko ja mam chyba jakiś problem żeby się przemoc z tymi cholernymi obawami..; ((
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
izuskam święte słowa. dokładnie wiem ze to co mówisz to czysta prawda. tylko ja mam chyba jakiś problem żeby się przemoc z tymi cholernymi obawami..; ((
Izuskam dostałam wyniki z glukozy na czczo 92,90 po godzinie 153,20 po dwoch 129,30 a toksplazmoza 0,193 czy to sa dobre wyniki?Otwórz głowę i pomysl - teraz jest Ci zle wiec co zaszkodzi spróbować ? Nie masz nic do stracenia . A dwa to jest wlasnie to co mowię ... brak akceptacji nerwicy i ignorancji jej . Ciagle sie z nia bawisz w berka. Po co ? Robisz cos przychodzi obawa łapiesz ją w palce i wyrzucasz - automatycznie przestajesz myślec o tym co ci jest . I wracasz do roboty która wykonywałas. Ćwicz !![]()
Izuskam dostałam wyniki z glukozy na czczo 92,90 po godzinie 153,20 po dwoch 129,30 a toksplazmoza 0,193 czy to sa dobre wyniki?
Dobrze sie czulam po glukozie nic mi nie bylo. Za to znowu psychicznie teraz znowu mi gorzej. Chciałabym z toba porozmawiać przez telefon wyplakac się komus kto mnie rozumie. Jestem taka samotna w tym wszystkim ze masakra nie wiem co robic plakac smiac się lezec chodzic i cos robic nie mam pojęcia. Maz idze do dwóch kolegów a ja się boje ze znowu będę się denerwować tym ze będę sama w domu a on będzie pijany a mi się coś stanie w międzyczasie. Boże ja chyba wariujeIzuskam dostałam wyniki z glukozy na czczo 92,90 po godzinie 153,20 po dwoch 129,30 a toksplazmoza 0,193 czy to sa dobre wyniki?