Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie brałaś leki ?A Ty przed ciążą nie brałaś takich lekow? Ja bralam i odstawiłam dopiero jakos w 4-5tyg jak sie dowiedzialam o ciąży.. I wlasnie chce zapytać czy nie mogłabym wrócić do tych samych leków. Bo czytalam nawet tutaj kilka dziewczyn je wlasnie brały.. a mam nadzieje ze żadnych objawów nie będzie skoro organizm tyle czasu był do nich wczesniej przyzwyczajony.. Ja dopiero w 2 trymestr ciazy weszlam..
Ja tez brałam paroxetyne najlepszy lek i zamienił mi na seronil dozwolony w ciąży .Brałam przed ciążą Xetanor odstawiłam jak się dowiedziałam o ciąży tak około 5 tc. Niestety substancja czynna to paroksetyna zakazana w ciąży. To tego leku byłam przyzwyczajona i super się po nim czułam. Ale pamiętam też początki zażywania go...
Ja bralam Elicea, chyba to jest też to samo co mozarin a tutaj kilka osób go brało (escitalopram)Jakie brałaś leki ?
Oj ja też pamiętam początki zażywania swojego leku.. to bylo okropne i musialam wspomagac sie silnym benzodiazepinem. Swoj lek bralam przez dwa lata jakos Albo więcej, a wcześniej 6 lat nic.Brałam przed ciążą Xetanor odstawiłam jak się dowiedziałam o ciąży tak około 5 tc. Niestety substancja czynna to paroksetyna zakazana w ciąży. To tego leku byłam przyzwyczajona i super się po nim czułam. Ale pamiętam też początki zażywania go...