Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biore od dzisiaj. Boje sie ze jak nie zaczne to bedzie coraz gorzej.. Narazie pol najmniejszej dawki, ale wątpię zeby to wystarczyłoAnncia: mnie już wykańcza ten ciągły lęk A wtedy zaczynam okropnie płakać. Martwię się że to wpływa na dzidzie... to napięcie i zaczyna się błędne koło... Będziesz brała ten lek czy spróbujesz ratować się hydro?
W najgorszych chwilach tez zawsze powtarzałam ze nie moglabym zyczyc tego nawet najwiekszemu wrogowino straszne...ale cieszę się,że nie tylko u mnie tak jest choć tej choroby nie życzę najgorszemu wrogowi
pociesza mnie to,że nie ma koniecznosci odstawienia leków bo ja ledwo sobie radzę biorąc a co dopiero jakbym odstawiła.Anetkaa121 Twoja historia przypomina mi moją.Mam pytanie czy Ty 50mg sertraliny przyjmujesz jednorazowo?bo ja mam w 2dawchach po 25mg.Poki co ataki są silne,że dlugo nie mogę po nich wrócić do żywychNie,ja leku noe odstawiam przed porodem,mam brac caly czas
Kasia a Ty jak sie czujesz?Teraz na oddziałach są psycholodzy bo są kobiety które leżą nawet kilka miesięcy w ciąży także to akurat jest dobry pomysł taki psycholog mi się strasznie za dziećmi tęskni i mężem
Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj tez kiepsko, jak wczoraj mnie złapalo wieczorem, pol nocy nieprzespanej i ciagle trzymaAnncia: U mnie 31 tydzień. A dziś to mam takiego doła...
Sorki że się nie odzywalam ale od rana mam kroplowki, pompę, usg, ktg i znowu usg mała mi się wcale nie rusza i dlatego te wszystkie badania tętno jest w porządku tylko się nie rusza na usg było widać że ziewala wczoraj dali mi sterydy na rozwój plucek i prawdopodobnie po tym jest taka wyciszonaKasia a Ty jak sie czujesz?