magdaswiet
Fanka BB :)
U mnie też tak cieplo. Bylam na zakupach i u rodziców. Teraz leżę a jeszcze troche porządków mnie czekaDziewczyny nie wiem jak u Was, ale u mnie prawdziwa wiosna! 20 stopni w cieniuwlasnie spaceruje i jakos tak lepiej...
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też tak cieplo. Bylam na zakupach i u rodziców. Teraz leżę a jeszcze troche porządków mnie czekaDziewczyny nie wiem jak u Was, ale u mnie prawdziwa wiosna! 20 stopni w cieniuwlasnie spaceruje i jakos tak lepiej...
![]()
Hej i jak tam? Juz po wizycie?? Jak.sie czujesz.no a ja poplakalam trochę na terapii. .i co..teraz czuję się jeszcze gorzej....czy Wy dziewczyny tez tak macie?bo ja czuję,że tracę siły i depresja mnie wchłania![]()
hej.mam zamienić relanium na hydro i wziac na spanie.Trochę mi lepiej ale bylam przerazona,ze wysle mnie do psychiatrykaHej i jak tam? Juz po wizycie?? Jak.sie czujesz.
Na mnie hydro działa ciut po czasie tak 2 h przed spaniem musiałam brac ale fajnie sie spalo, bylam zamulona przyjemnie. Może sie rozluznisz i będzie lepiej. Byle do przodu.hej.mam zamienić relanium na hydro i wziac na spanie.Trochę mi lepiej ale bylam przerazona,ze wysle mnie do psychiatryka
Będzie dobrze Edzik! Widzisz jak to jest, raz lepiej raz gorzej... może hydro lepiej na Ciebie podziała, ka biore doraźniehej.mam zamienić relanium na hydro i wziac na spanie.Trochę mi lepiej ale bylam przerazona,ze wysle mnie do psychiatryka
U mnie tez z opóźnieniem działają te lekiNa mnie hydro działa ciut po czasie tak 2 h przed spaniem musiałam brac ale fajnie sie spalo, bylam zamulona przyjemnie. Może sie rozluznisz i będzie lepiej. Byle do przodu.
Za to mam wrażenie, że hydro dość dlugo działa. Mam nadzieję, że dzis wszystkie sie wyspimy. Mnie cos glowa boli ale to zapewne przez nagłą wiosneU mnie tez z opóźnieniem działają te leki![]()
Ja też tak mam. Dzisiaj wczoraj. I wiesz co moze to od pogody wlasnie. Kardiolog mi kiedyś powiedziała że jeśli mam wysoki puls, ale nie czuje "walenia" serca w klatce piersiowej to nie ma się czym martwićMacie może takie dni że serce bije szybko bez powodu? Od wczoraj mam tak, że mimo spoczynku bije mi około 100/min. Oczywiście po tym jak sie zorientuje jest tylko gorzej...
no właśnie ja hydro wczesniej bralam ale 10.Teraz zalecila lyknac przed spaniem 25.Pytalam jaka jest maksymalna/bezpieczna dawka hydro to odp.ze 100mg więc jakoś się uspokoiłam.Teraz czuje się ok i zastanawiam się czy łyknąć hydro czy czekać...co za stan.Dziewczyny dzìęki,ze jesteście!Magdaswiet Twoje slowa,że nogdzie mnie lekarz nie wyśle dodawały mi otuchyNa mnie hydro działa ciut po czasie tak 2 h przed spaniem musiałam brac ale fajnie sie spalo, bylam zamulona przyjemnie. Może sie rozluznisz i będzie lepiej. Byle do przodu.