magdaswiet
Fanka BB :)
Zamiast wyjść wzielam sie za porządki. Rodzice do mnie jadą może poprawią mój nastrój.to tylko wkręty...już masz dosyć noszenia tego dużego brzuszka i "głupiejesz".Zerknij za okno i idz na spacer...wiosna is back again![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zamiast wyjść wzielam sie za porządki. Rodzice do mnie jadą może poprawią mój nastrój.to tylko wkręty...już masz dosyć noszenia tego dużego brzuszka i "głupiejesz".Zerknij za okno i idz na spacer...wiosna is back again![]()
Po takiej ilosci glukozy może wyjsc w moczu. Ja tez raz mialam ale mniej tylko doktor powiedział, że w ciąży to sie zdaza. Pytal czy słodkie wczesniej jadlam. No tu jadlas napewno :-)Mam wyniki i nie ma białkatylko dzisiaj wyszla mi znowu wysoką glukoza w moczu bo aż 300 i jakieś ciała ketonowe. Myślicie że to od tego ze wczoraj robiłam ta krzywa cukrzycowa ? Kurczę bo wczoraj w moczu niczego takiego nie było:/
Idź, najwyżej wróciszDziewczyny... udało mi się podrzucić młodego do mamy i mam spotkanie ze znajomymi...tylko waham się czy pójść bo się boję złego samopoczucia..
Fizycznie nieźle, ale psychicznie masakrycznie....tak strasznie się boję porodu i mam wyrzuty z tego powodu, co ze mnie za matka.....Ja chyba ataku serca dostane, jak zaczne rodzicNo wlasnie czlowiek sie naczyta i później meczy się caly czas wkrecajac sobie różne filmy... kiedyś nie było Internetu i było lepiej pod tym wzgledem ze czlowiek opierał się jedynie na tym co usłyszał od lekarza, a nie doszukiwał się jak głupi informacji z innych źródeł. Aj już prawie końcówka u CiebieJak ogólnie się czujesz?
Fizycznie nieźle, ale psychicznie masakrycznie....tak strasznie się boję porodu i mam wyrzuty z tego powodu, co ze mnie za matka.....Ja chyba ataku serca dostane, jak zaczne rodzicNo wlasnie czlowiek sie naczyta i później meczy się caly czas wkrecajac sobie różne filmy... kiedyś nie było Internetu i było lepiej pod tym wzgledem ze czlowiek opierał się jedynie na tym co usłyszał od lekarza, a nie doszukiwał się jak głupi informacji z innych źródeł. Aj już prawie końcówka u CiebieJak ogólnie się czujesz?
Nie dostaniesz! Nie wiem jak znosicie miesiączki, ale ja co któryś miesiąc mam takie bole ze wytrzymac nie moge i podczas takiego bólu nigdy nic mnie nie obchodziło, w sensie myslalam tylko o tym żeby przestało juz bolec, czasami męczyłem się pol nocy i nigdy w tych momentach nie pomyślałam że się boję, ze serce mi napieprza i takie tam... Może z porodem będzie podobnie... skupimy się ttlko na tym żeby w końcu urodzic i wszystkie inne strachy odejdą w zapomnienieFizycznie nieźle, ale psychicznie masakrycznie....tak strasznie się boję porodu i mam wyrzuty z tego powodu, co ze mnie za matka.....Ja chyba ataku serca dostane, jak zaczne rodzic
Oby tak bylo bo też się boje, że będę panikowac. Może jak będzie bolało to tylko o tym będę myśleć. Mnie martwi, że mam takie wąskie biodra ( chyba węższe od brzucha) nie chce umeczyc bobasa.Nie dostaniesz! Nie wiem jak znosicie miesiączki, ale ja co któryś miesiąc mam takie bole ze wytrzymac nie moge i podczas takiego bólu nigdy nic mnie nie obchodziło, w sensie myslalam tylko o tym żeby przestało juz bolec, czasami męczyłem się pol nocy i nigdy w tych momentach nie pomyślałam że się boję, ze serce mi napieprza i takie tam... Może z porodem będzie podobnie... skupimy się ttlko na tym żeby w końcu urodzic i wszystkie inne strachy odejdą w zapomnienie