magdaswiet
Fanka BB :)
Zamiast wyjść wzielam sie za porządki. Rodzice do mnie jadą może poprawią mój nastrój.to tylko wkręty...już masz dosyć noszenia tego dużego brzuszka i "głupiejesz".Zerknij za okno i idz na spacer...wiosna is back again![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zamiast wyjść wzielam sie za porządki. Rodzice do mnie jadą może poprawią mój nastrój.to tylko wkręty...już masz dosyć noszenia tego dużego brzuszka i "głupiejesz".Zerknij za okno i idz na spacer...wiosna is back again![]()
Po takiej ilosci glukozy może wyjsc w moczu. Ja tez raz mialam ale mniej tylko doktor powiedział, że w ciąży to sie zdaza. Pytal czy słodkie wczesniej jadlam. No tu jadlas napewno :-)Mam wyniki i nie ma białkatylko dzisiaj wyszla mi znowu wysoką glukoza w moczu bo aż 300 i jakieś ciała ketonowe. Myślicie że to od tego ze wczoraj robiłam ta krzywa cukrzycowa ? Kurczę bo wczoraj w moczu niczego takiego nie było:/
Idź, najwyżej wróciszDziewczyny... udało mi się podrzucić młodego do mamy i mam spotkanie ze znajomymi...tylko waham się czy pójść bo się boję złego samopoczucia..
Fizycznie nieźle, ale psychicznie masakrycznie....tak strasznie się boję porodu i mam wyrzuty z tego powodu, co ze mnie za matka.....Ja chyba ataku serca dostane, jak zaczne rodzicNo wlasnie czlowiek sie naczyta i później meczy się caly czas wkrecajac sobie różne filmy... kiedyś nie było Internetu i było lepiej pod tym wzgledem ze czlowiek opierał się jedynie na tym co usłyszał od lekarza, a nie doszukiwał się jak głupi informacji z innych źródeł. Aj już prawie końcówka u CiebieJak ogólnie się czujesz?
Fizycznie nieźle, ale psychicznie masakrycznie....tak strasznie się boję porodu i mam wyrzuty z tego powodu, co ze mnie za matka.....Ja chyba ataku serca dostane, jak zaczne rodzicNo wlasnie czlowiek sie naczyta i później meczy się caly czas wkrecajac sobie różne filmy... kiedyś nie było Internetu i było lepiej pod tym wzgledem ze czlowiek opierał się jedynie na tym co usłyszał od lekarza, a nie doszukiwał się jak głupi informacji z innych źródeł. Aj już prawie końcówka u CiebieJak ogólnie się czujesz?
Nie dostaniesz! Nie wiem jak znosicie miesiączki, ale ja co któryś miesiąc mam takie bole ze wytrzymac nie moge i podczas takiego bólu nigdy nic mnie nie obchodziło, w sensie myslalam tylko o tym żeby przestało juz bolec, czasami męczyłem się pol nocy i nigdy w tych momentach nie pomyślałam że się boję, ze serce mi napieprza i takie tam... Może z porodem będzie podobnie... skupimy się ttlko na tym żeby w końcu urodzic i wszystkie inne strachy odejdą w zapomnienieFizycznie nieźle, ale psychicznie masakrycznie....tak strasznie się boję porodu i mam wyrzuty z tego powodu, co ze mnie za matka.....Ja chyba ataku serca dostane, jak zaczne rodzic
Oby tak bylo bo też się boje, że będę panikowac. Może jak będzie bolało to tylko o tym będę myśleć. Mnie martwi, że mam takie wąskie biodra ( chyba węższe od brzucha) nie chce umeczyc bobasa.Nie dostaniesz! Nie wiem jak znosicie miesiączki, ale ja co któryś miesiąc mam takie bole ze wytrzymac nie moge i podczas takiego bólu nigdy nic mnie nie obchodziło, w sensie myslalam tylko o tym żeby przestało juz bolec, czasami męczyłem się pol nocy i nigdy w tych momentach nie pomyślałam że się boję, ze serce mi napieprza i takie tam... Może z porodem będzie podobnie... skupimy się ttlko na tym żeby w końcu urodzic i wszystkie inne strachy odejdą w zapomnienie