reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej.Ja mam życie w biegu wiadomo trójka dzieci jest co robic i to mnie troche trzyma,najgorzej jest właśnie to o czym piszecie stanie w kolejce w kosciele też już przeżyłam ataki ehh...
GOSIA o to niedobrze że masz te bóle to napewno rwa kulszowa miałam w drugiej ciąży w trzecim trymestrze dopiero boli.
A dzis miałam mega stresa.Miałam pierwszą odkąd mam prawo jazdy kontrolę(prawo jazdy mam 18 lat a jeżdzę codziennie)

reklama
Czesc dziewczyny, ja od samego rana mam palpitacje serca i czuję niepokoj. Mam oprocz tego odretwiałą rękę. Chyba kazda nerwica objawia się tak samo....wstajemy z rana i badamy jak się czujemy i wtedy zaczyna być gorzej. W ciagu dnia kontrolujemy swoje samopoczucie. I tworzy się błędne koło. Dawo to nie może byc tak ze boisz sie iść do kościoła i nie idziesz, wlasnie ze robisz odwrotnie i po kilku razach będzie lepiej aż przestaniesz czuć niepokój. Zyskujesz wiarę w siebie i podejmujesz kolejne wyzwania. Jest to bardzo trudne ale możliwe bo przechodzilam przez to....ale niestety potem przychodzi taki moment ze wszystko wraca i zaczynamy od początku.

Hej dziewczyny ja dziś odważyłam się wyjść sama z domu. Też się bałam że zacznie mi serce walić że zrobi mi się słabo i nikt mi nie pomoże. Ale udało się nic mi się nie stało i jestem z siebie dumna

reklama
Chyba nie, nigdy na to nie zwracałam uwagi... Dzisiaj głowa mnie boli, a ciśnienie mam dobre bo 127 na 71, sama nie wiem, lekarze mówiąc że wszystko jest dobrze(ginekolog i chirurg naczyniowy) ale ja oczywiście jestem mądrzejsza i szukam dziury w całym, pewnie ta głowa to mnie z dobrobytu boli!!!!!!

....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry