A nie myślałaś żeby zmienić lekarza?Następna mądra psychiatra. Ręce opadają.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie myślałaś żeby zmienić lekarza?Następna mądra psychiatra. Ręce opadają.
u mnie różnie z samopoczuciem...dwa dni lepiej dwa dni gorzej........ale nie ma tragedii.....nie jest aż tak jak było...daje radę i najważniejsze jem....Witajcie. Co tam u was nerwiczki , bo tu taka cisza się zrobiła?
U mnie pierwszy dzień szkoły, niestety ferie się skończyły i koniec z długim spaniem:'( trzeba rano wstawać i się ogarniać. Najgorsze jest wożenie córki do zerówki bo muszę ją odprowadzać a naprawdę czasem mi się już nie chce:-\ no ale byle do wakacjijupi
A wy macie starsze dzieci? Jak to ogarniacie?
U mnie ogólnie dużo lepiej. Końcówka 29tc. Miesiąc na sertralinie, tydzień dłużej na mianserynie. Dzisiaj gorszy dzień, od kilku dni zmniejszać mianseryne...i chyba średnio to na mnie wpływa...sama nie wiem co o tym myśleć...mam nadzieję że to po prostu gorszy dzień i znowu z każdym dniem będzie coraz lepiej...Witajcie. Co tam u was nerwiczki , bo tu taka cisza się zrobiła?
U mnie pierwszy dzień szkoły, niestety ferie się skończyły i koniec z długim spaniem:'( trzeba rano wstawać i się ogarniać. Najgorsze jest wożenie córki do zerówki bo muszę ją odprowadzać a naprawdę czasem mi się już nie chce:-\ no ale byle do wakacjijupi
A wy macie starsze dzieci? Jak to ogarniacie?
jaką dawkę sertraliny bierzesz...bo ja 50 i dwa dni lepiej dwa gorzej....biorę dopiero od 11 stycznia...może się jeszcze nie rozkręciła dobrze albo dawka za mała.....U mnie ogólnie dużo lepiej. Końcówka 29tc. Miesiąc na sertralinie, tydzień dłużej na mianserynie. Dzisiaj gorszy dzień, od kilku dni zmniejszać mianseryne...i chyba średnio to na mnie wpływa...sama nie wiem co o tym myśleć...mam nadzieję że to po prostu gorszy dzień i znowu z każdym dniem będzie coraz lepiej...
u mnie facet....Antek....nie szaleje jeszcze z zakupami....dopiero kilka kompletów ubranek kupiłam....ja dopiero 16 tydz i 6 dzień dziś....Taki lżejszy temat. Wiecie już co nosicie pod? Wyprawka zrobiona?
Ja mam 11 lutego połówkowe to mam nadzieję że się dowiem na % i ruszam na shopping;-)
Emilko bardzo ci współczuję. Moim zdaniem powinnaś zgłosić się do szpitala w którym będziesz rodzić i przedstawić im swoją sytuację. Najpewniej zrobią ci ktg.Dziewczyny ,ja jestem w 38tc. W piatek mialam miec ostatnia wizyte u ginekologa plus ktg i wlasnie sie dowiedzialam ,ze moj doktor nie zyje.Nie moge przestac plakac,taki wspanialy czlowiek...
Ale już coś kupiłaś ja jeszcze nic nie mam :Ou mnie facet....Antek....nie szaleje jeszcze z zakupami....dopiero kilka kompletów ubranek kupiłam....ja dopiero 16 tydz i 6 dzień dziś....