bzikula1
Fanka BB :)
zamówiłam przez internet.....jak leżałam w szpitalu na początku stycznia.......próbowałam zająć głowę żeby odgonić lęki.... i tak nie pomogło......ale ubranka zostają..Ale już coś kupiłaś ja jeszcze nic nie mam :O
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zamówiłam przez internet.....jak leżałam w szpitalu na początku stycznia.......próbowałam zająć głowę żeby odgonić lęki.... i tak nie pomogło......ale ubranka zostają..Ale już coś kupiłaś ja jeszcze nic nie mam :O
Nie takie to proste.Moj ginekolog robil mi ktg prywatnie w moim miescie,natomiast rodzic mialam w prywatnej klinice (tam rowniez pracowal)100 km dalej...Emilko bardzo ci współczuję. Moim zdaniem powinnaś zgłosić się do szpitala w którym będziesz rodzić i przedstawić im swoją sytuację. Najpewniej zrobią ci ktg.
a nie zaproponowali ci nikogo w zastępstwie.......Nie takie to proste.Moj ginekolog robil mi ktg prywatnie w moim miescie,natomiast rodzic mialam w prywatnej klinice (tam rowniez pracowal)100 km dalej...
Hej dziewczyny a ja po porodzie już w domu, i nerwica się nasiliła chyba... Chce mi się płakać boje się teraźniejszości dwa największe moje skarby nie tylko o jednego, na domiar złego starszy na opryszczkę a dla noworodka to może się skończyć tragicznie.... Eh już mu schodzi ale czy wiem czy przed nie doszło do zarażenie jeszcze z tydzień będę niespokojna czy maluszkowi nic nie jest... Mam takie ataki paniki aż o niego... Eh :/
Jesli masz polozna popros ja o wizyte zeby Ci pomogla w przystawieniu, co do laktacji ona nieraz jest opozniona po cc, do tego stres nie dziala korzystnie na produkcje mleka. W ostatecznosci moze warto znalezc doradce laktacyjnego? on powinien pomoc. Zapewne to kosztuje, ale jesli bardzo Ci zalezy to sproboj moze tego.Do tego jeszcze wyrzuty sumienia bo karmić piersią nie umiem mało mleka a mały nie chce ssać... Jest na enfamilu ale wiadomo mleko matki najlepsze i jak daje mu butelkę mam takie wyrzuty sumienia![]()