marta2211
Fanka BB :)
To tylko trzy dni nas dzieliJa mam termin 17.06
Prxyszłamamusia oczywiście że się bałam,ale jakoś dałam rady;-) polecam ci kupić sobie glukozę o smaku cytrynowym. A ty na kiedy masz termin?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tylko trzy dni nas dzieliJa mam termin 17.06
Prxyszłamamusia oczywiście że się bałam,ale jakoś dałam rady;-) polecam ci kupić sobie glukozę o smaku cytrynowym. A ty na kiedy masz termin?
Odstawiał ktoś paroksetyne?
Bez problemuJak wypilyscie glukoze? Nie miałyscie leku że zemdlejecie? Jak dać radę? Macie może jakiś sposób? :/
Ja jako jedyna zostalam tutaj bo na 26 luty. A w zasadzie jak mlody nie postanowi wyjsc to ciecie mam juz na 19.02Ja się bronie narazie zobaczymy jak pójdzie dalejchociaż ostatnio jakiś spadek formy na kiedy macie terminy ?
To sol morska do nosa, wiadomo nie zniknie cudem katar bo musi swoje tam wylezec ale bedzie Ci duzo lepiej sie oddychacRobię inhalacje z soli ale ponoć tydzień i tak murowany z kataremFajnie że już jesteście na końcówce ja narazie przekroczyłam półmetek i nawet nie myślę o zakończeniu chociaż coś mi się wydaje że właśnie końcówka jest najbardziej stresująca
chociaż początki też nie były łatwe
Na spokojnie nie jednym wypiciem wszystkiego tylko na kilka lyczkow ja na 3 to wypilam, i cytrynowa jest bardzo dobra!Jak wypilyscie glukoze? Nie miałyscie leku że zemdlejecie? Jak dać radę? Macie może jakiś sposób? :/
Roznie bywa u jednej wogole nie ma odczuwalnego spadku hormonow a u innych sa kobiet. Nie napisalas dokladnie co sie dzieje obecnie? Dolek tzn?Hej dziewczyny ja zaś w dołku, nie wiem czy iść po leki czy jeszcze hormony szaleją.. eh :/ 3 tyg po porodzie ile się utrzymują hormony?
To już bliziutkoJa jako jedyna zostalam tutaj bo na 26 luty. A w zasadzie jak mlody nie postanowi wyjsc to ciecie mam juz na 19.02....