Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jednorazowe zwiększenie dawki nic nie da..ja w ciąży czekałam jakieś 6tygodni na poprawę jak z 25mg na 50mi zwiększyłam. Niestety trzeba cierpliwości przy tych lekach, a z tego co kojarzę nie bierzesz tak długo. Może poczekaj jak 50 zadziała?hej ..ja mam gorsze dni......powróciły odruchy wymiotne przed jedzeniem.....mniej jem....i mam ogólnego doła......nie wiem czy dobrze robie ale wziełam sobie dziś wiekszą dawkę leku z 50 na 75....i chyba umówie wizytę wcześniej a nie za miesiąc....jak myślicie??
umówiłam się na wizyte wcześniej....do psychiatry...wiem że krótko biorę ale było już lepiej i znowu się pogorszyło...a jak teraz byłam to powiedziała że trochę zwiększymy jak nie będzie jeszcze lepiej....Jednorazowe zwiększenie dawki nic nie da..ja w ciąży czekałam jakieś 6tygodni na poprawę jak z 25mg na 50mi zwiększyłam. Niestety trzeba cierpliwości przy tych lekach, a z tego co kojarzę nie bierzesz tak długo. Może poczekaj jak 50 zadziała?
wiem że to się mega dłuży, sama to przechodziłam. I w ciąży jakby mniej/gorzej działały. Jak problem z apetytem wraca to ja bym wcześniej do lekarza poszła, zebyś znów do szpitala nie trafiła.
Dziewczyny nie będziecie wyrodnymi matkami, zobaczycie Wasze cuda i od razu instynkt zadziała. I nawet brak snu i zmęczenie dacie radę przezwyciężyc dla dziecka. Bo warto! Trzymajcie się ciepło
to może zmień lekarzaA mój psychiatra nic mi nie chce dać.