Przyszłamamusia:)
Zaciekawiona BB
Dziewczynki słuchajcie miałyscie lęk przed depresja że macie schize że może was to spotkać oraz że nie pokochacie własnej dzidzi? Jestem w 30tygodniu i się zamartwiam 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki słuchajcie miałyscie lęk przed depresja że macie schize że może was to spotkać oraz że nie pokochacie własnej dzidzi? Jestem w 30tygodniu i się zamartwiam![]()
O ile nie urodzę wcześniej bo przy cukrzycy różnie bywa to mi zostało 101 dniU nas dzisiaj 100 dniówka![]()

Reese jak się miewasz? Ja biorę już prawie 3 tygodnie asentre 50 mg i rano jest bardzo ciężko, bo budzę się z okropnym lękiem i od razu się pocę. Wydaje mi się, że mam już wszystkie choroby świata, nie mam już siły bo codziennie jest to samo, a Ty jaką dawkę bierzesz?ja mam depresję od 7 tygodnia ciąży więc za późno żeby się jej bać. Moja rada jest taka: jak tylko poczujecie że coś jest nie tak to biegiem do lekarza po leki, żeby się nie pogłębiło i będzie dobrze.
A jak ty przechodzisz depresję? Objawy jakie masz?ja mam depresję od 7 tygodnia ciąży więc za późno żeby się jej bać. Moja rada jest taka: jak tylko poczujecie że coś jest nie tak to biegiem do lekarza po leki, żeby się nie pogłębiło i będzie dobrze.
Ja boję się przyjmować jakiekolwiek leki, ale kilkanaście lat temu miałam hydroxyzyne w syropie i źle się po niej czułamSorki za wpakowanie sie na wasz watek.Mam pytanie miala ktoras z Was do czynuenia z hydroksyzyna?Jak sie czulyscie?
ja brałam 10 i nie czułam sie źle, a w szpitalu dostałam 25 i półtora dnia przysypiałam.....ale na każdego inaczej działaSorki za wpakowanie sie na wasz watek.Mam pytanie miala ktoras z Was do czynuenia z hydroksyzyna?Jak sie czulyscie?