Przyszłamamusia:)
Zaciekawiona BB
Ja mam takie twardnienie czasem a jestem w 30 tygodniu trwa to już od może 20 tygodnia. Lekarz nic nie stwierdził bo byłam na wizycie we wtorek i mówił że jest to normalneA wizyte mam dopiero za 2 tyg...oszaleje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam takie twardnienie czasem a jestem w 30 tygodniu trwa to już od może 20 tygodnia. Lekarz nic nie stwierdził bo byłam na wizycie we wtorek i mówił że jest to normalneA wizyte mam dopiero za 2 tyg...oszaleje
A powiedz mi bo mi to twardnienie czasem cały dzień trwa, u Ciebie tez tak?? Dziekuje za odpJa mam takie twardnienie czasem a jestem w 30 tygodniu trwa to już od może 20 tygodnia. Lekarz nic nie stwierdził bo byłam na wizycie we wtorek i mówił że jest to normalne
Więc nie ma co się niepokoić tylko odpoczywać
Powiedz mi jeszcze czy cos na to bierzesz??? Bo mi leki rozkurczowe nie pomagaja...Ja mam takie twardnienie czasem a jestem w 30 tygodniu trwa to już od może 20 tygodnia. Lekarz nic nie stwierdził bo byłam na wizycie we wtorek i mówił że jest to normalne
Więc nie ma co się niepokoić tylko odpoczywać
Nie no czasem przestaje ja biorę nospe i 4 tabletki dziennie magnezu Magne B6 forte. Ale często twrdnieje i po chwili jest normalniePowiedz mi jeszcze czy cos na to bierzesz??? Bo mi leki rozkurczowe nie pomagaja...
2 mg mam brać jak mam jakiś napad duszności albo silny lek ale narazie daje radę bezA jaką dawke masz? I jak Ci kazal to brac??
Dostalas jakies leki??Czesc dziewczyny! Aktualnie jestem w 18 tc i po pierwszym trymestrze zaczela sie i moja przygoda z nerwica. Dzis moja pierwsza wizyta u paychiatry w zyciu ale czuje ze jest mi potrzebna. Wczesniej przed ciaza mialam objawy nerwicy ale po ciezkim okresie w moim zyciu zaczelam z tego sama wychodzic. Teraz czuje ze jak nic z tym nie zrobie to sie umecze. Chce Was wspierac i licze na Wasze wsparcie dla mnie! Pozdrawiam serdecznie. Ps: Cos czuje ze bede tu czesto zagladacm