Wrzuć zdjęcieKobietki dziś rano zrobiłam test ciążowy - 27 dzień cyklu, wyszła blada druga kreseczka - czy mogę już zacząć się cieszyć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wrzuć zdjęcieKobietki dziś rano zrobiłam test ciążowy - 27 dzień cyklu, wyszła blada druga kreseczka - czy mogę już zacząć się cieszyć?
Wrzuć zdjęcieale ja tez miałam blada kreskę wiec moim zdaniem możesz się cieszyć
Jutro zrobię betę, oby potwierdziła tą cudowną nowinęJest kreskagratulacje!
Myślę, że tak. Tez miałam na początku bladą kreskę. Zrób test beta z krwi☺Kobietki dziś rano zrobiłam test ciążowy - 27 dzień cyklu, wyszła blada druga kreseczka - czy mogę już zacząć się cieszyć?
Robiłam betę hcg w 19 dniu cylu i nic nie pokazała. Oby jutro było inaczej!Myślę, że tak. Tez miałam na początku bladą kreskę. Zrób test beta z krwi☺
19 dzień cyklu to za wcześnie, zrób jutro i powtórz po 48 h.Robiłam betę hcg w 19 dniu cylu i nic nie pokazała. Oby jutro było inaczej!
Super, ze tak szybko sie Wam udalo. Trzymam kciuki ! A z lekami to zalezy jak sie czujesz. Odstawia sie raczej stopniowo.Wczoraj zrobiłam betę, wynik prawie 56czyli się udało
teraz mam tylko dylematy co dalej z lekami, przyjmowalam 75 mg Sertraliny, wczoraj nie wzięłam tabletki, dziś lekkie zawroty głowy, jutro wizyta u psychiatry i pytanie odstawiać czy nie odstawiać? Możecie napisać jak to u Was wygląda /wyglądało?
Super!!! Gratulacje jeśli chodzi o leki, to skonsultuj się z psychiatrą. Ja biorę tylko pół tabletki na podwyższony puls, chociaż w ciąży to chyba norma, że puls jest wyższy i doraźnie pół tabletki afobamu( ale bardzo rzadko). Najgorszy był dla mnie 1 trymestr, który niedawno się zakończył. Teraz są lepsze i gorsze dni, duży wpływ ma na.moje samopoczucie pogoda...Wczoraj zrobiłam betę, wynik prawie 56czyli się udało
teraz mam tylko dylematy co dalej z lekami, przyjmowalam 75 mg Sertraliny, wczoraj nie wzięłam tabletki, dziś lekkie zawroty głowy, jutro wizyta u psychiatry i pytanie odstawiać czy nie odstawiać? Możecie napisać jak to u Was wygląda /wyglądało?