Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy którejś z Was psychiatra lub ginekolog zalecił cc ze względu na zaawansowaną nerwicę? Ja wczoraj dostałam takowe skierowanie, żeby nie "szaleć" na porodówce jak zaczną się ataki paniki podczas porodu
Dostałaś je od dr Kukułki? A co masz w nim wpisane? Ja tez bym chciała mieć cc i będę z nią o tym rozmawiała. Tylko nie zadna tam tokofobia tylko właśnie ze względu na nerwice.Czy którejś z Was psychiatra lub ginekolog zalecił cc ze względu na zaawansowaną nerwicę? Ja wczoraj dostałam takowe skierowanie, żeby nie "szaleć" na porodówce jak zaczną się ataki paniki podczas porodu
Czy którejś z Was psychiatra lub ginekolog zalecił cc ze względu na zaawansowaną nerwicę? Ja wczoraj dostałam takowe skierowanie, żeby nie "szaleć" na porodówce jak zaczną się ataki paniki podczas porodu
Zgadza się. Wspomniałam jej, że ginekolog zalecił, ona przytaknęła, że rozumie. Wypisała w tym zaświadczeniu, że z racji trwania od kilkunastu lat zaburzeń lękowych i obsesyjnych wskazane jest rozwiązanie poprzez cesarskie cięcie by uniknąć ryzyka pogorszenia stanu. To tak w skrócie. We wtorek mam kwalifikacje do szpitala na Żelaznej w Warszawie, ciekawe jak się na to będą zaopatrywaćDostałaś je od dr Kukułki? A co masz w nim wpisane? Ja tez bym chciała mieć cc i będę z nią o tym rozmawiała. Tylko nie zadna tam tokofobia tylko właśnie ze względu na nerwice.
Dzięki za odpowiedz! Daj znać co rzekli. Szybko masz jakos te kwalifikacje, to trzeba już tyle wcześniej się umawiać? Ja tez jestem w Wawie, ale prowadzę ciąże u lekarz która pracuje w Szpitalu Orłowskiego wiec chyba tam będę rodzic. Choć wiem ze na Żelaznej dużo lepsze warunki...Zgadza się. Wspomniałam jej, że ginekolog zalecił, ona przytaknęła, że rozumie. Wypisała w tym zaświadczeniu, że z racji trwania od kilkunastu lat zaburzeń lękowych i obsesyjnych wskazane jest rozwiązanie poprzez cesarskie cięcie by uniknąć ryzyka pogorszenia stanu. To tak w skrócie. We wtorek mam kwalifikacje do szpitala na Żelaznej w Warszawie, ciekawe jak się na to będą zaopatrywać
Jestem teraz w 20 tc, a kwalifikacje przeprowadzają do 26 tc. Tak mi w rejestracji powiedzieli. Umawiałam się już jakiś miesiąc temu, bo kolejki niesamowiteDzięki za odpowiedz! Daj znać co rzekli. Szybko masz jakos te kwalifikacje, to trzeba już tyle wcześniej się umawiać? Ja tez jestem w Wawie, ale prowadzę ciąże u lekarz która pracuje w Szpitalu Orłowskiego wiec chyba tam będę rodzic. Choć wiem ze na Żelaznej dużo lepsze warunki...
A to jest kwalifikacja niezależnie od tego czy ktoś będzie rodził cc czy SN? A jak ktoś później przyjdzie to już mogą odmówić przyjęcia?Jestem teraz w 20 tc, a kwalifikacje przeprowadzają do 26 tc. Tak mi w rejestracji powiedzieli. Umawiałam się już jakiś miesiąc temu, bo kolejki niesamowite