reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

mnie dziewczyny dziś jakieś doły męczą,że leki nie działają,że nerwoca w depresje przejdzie.Gin zalecił mi zmienić psychiatrę żeby porządnie leczenie mi dobrał...czy wy w nerwicy miewacie doły bo ja bardziej miałam lęki i ataki paniki a teraz czuje się jak kapeć
Ja właśnie też miałam lęki i ataki paniki. W ciąży jakaś depresja do tego doszła

reklama
U mnie też lęki, ataki paniki i objawy depresyjne. Myślicie że dzidzia może mieć skutki uboczne takiego naszego złego samopoczucia?

U mnie też lęki, ataki paniki i objawy depresyjne. Myślicie że dzidzia może mieć skutki uboczne takiego naszego złego samopoczucia?
Myśle ze nie, w koncu ile kobiet ma podobne problemy i rodza zdrowe dzieci;) jedna z dziewczyn chyba na tym forum nawet pisała, ze lekarz uspokajal ja zwracajac uwage na to jakie nerwy przezywaly kobiety podczas wojny i nic sie z dziecmi nie działo

Hejo,mi do porodu zostalo dwa tygodnie,ostatnio biore dodatkowo zelazo bo wyszla mi lekka anemia,ale I tak bez przerwy bym spala. Ledwo sie toczę,boję się jak to bedzie po porodzie,a co do lezenia na wznak po cesarce,mysle ze to glupota,chociaz ja rodzilam w anglii wiec nie wiem. Musialam lezec ale nie na wznak,I lezalam moze przez dzien,w sensie ze nie moglam wstac,a wyszlam do domu ogolnie od cesarki dwa dni. Urodzilam.corcie o 22,a o 17 drugiego dnia bylam juz po kapieli.

Hejo,mi do porodu zostalo dwa tygodnie,ostatnio biore dodatkowo zelazo bo wyszla mi lekka anemia,ale I tak bez przerwy bym spala. Ledwo sie toczę,boję się jak to bedzie po porodzie,a co do lezenia na wznak po cesarce,mysle ze to glupota,chociaz ja rodzilam w anglii wiec nie wiem. Musialam lezec ale nie na wznak,I lezalam moze przez dzien,w sensie ze nie moglam wstac,a wyszlam do domu ogolnie od cesarki dwa dni. Urodzilam.corcie o 22,a o 17 drugiego dnia bylam juz po kapieli.
Zazdroszczę ze to juz koncowka..! Koniecznie daj nam znac jak bedziesz juz po. Drugi raz będziesz miec cesarke tak?

Anncia: dziękuję za pocieszenie :(Anetka121: ja też zazdroszczę że to już prawie koncówka. Prosze odezwij się czasem co słychać.
ewelinkal: Ty bedziesz rodzić naturalnie?

Dziewczyny czytalam dzisiaj w serwisie kardiolo .pl wpisy dziewczyn z forum o nerwicy w ciazy. Fakt ze forum juz nieaktywne, ale jest miliard wpisow.. co tam niektore dziewczyny przezywaly przez ta cholerna chorobe. ataki paniki dzien w dzien, jakies derealizacje, wyobcowanie i inne dziadostwa.. no i r
tak samo jak tutaj rodziły zdrowe dzieci. Co wiecej niektore przez cala ciaze na naprawde silnych lekach. Czytam te historie i az lzej na sercu ze mozna jakos przetrwac to wszystko.. chociaz przeraza jak wiele osob musi przez to przechodzic

no u mnie dziś od nocy fatalnie.mega lèki i bol glowy i jedna mysl żeby zglosić siè do psychiatryka.Od tyg.jestem na 50mg sertraliny, wzièłam od nocy 2×5mg relanium i nadal te napięcia...ale dumna jestem,żw pomimo tego udało mi się pojechać na urodziny 80km od domu.Co prawda nie było łatwo i musiała siè tam chwilę położyć.Czy wy po za atakami tez często myślicie,że tylki psychiatryk wam pomoże?

reklama
Do góry