reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Kochana miałaś tak po nospie? Takie trzęsienie , kołotanie wewnętrzne ?
PS. Coś mi źle cytat wkleilo
Oczywiście chodzi mi czy po nospie takie jazdy mogą być?
Ja nospe tylko dwa razy brałam , miałam tak ale bardziej to zwalam na to że się zdenerwowałam tym że znów coś biorę w coazy, i jak wzięłam nospe to się denerwowałam że ja wzięłam , jak w ddrugim trymestrze miałam atak nerwicy pierwszy raz w życiu i musiałam przez kilka tygodni wziaśc
Leki to miałam tak straszliwe wyrzuty sumienia że nie umiałam tego brać, dlatego podejrzewam że po nospie się zdenerwowałam tym że to biorę i takie miałam objawy .... Ale nie wiem bo boje się ulotek czytać :/

reklama
Powiedzcie mi co sadzicie o jechaniu na basen z dzieckiem? Tak cieplo, ze troche sie boje, ze zemdleje itp ale w domu sie nie da kisic, szkoda dziecka...

Heja
No ja nie pomogę bo ja wogole nie wychodzę w te upały chyba że z psem musowo na 5 min . Córkę staram się trzymać jak najdłużej w domu do ok 16 . Jak idzie na basen do koleżanki to tam jest nad basenem duże drzewo które daje piękny cień . U nas nad basenem trochę cienia jest ale mąż ma teraz 2 zmianę a to on z nią siedzi w basenie więc u nas na tydzień ma szlaban za to u koleżanki wariuje

Dziewczyny chyba wszystkie na basen poszły szaleć bo pusto coś tutaj :) ja leżę,, odpoczywam, mąż kupił mi dziś 3 wiatrak bo nie idzie wytrzymać od tego upału a ma tak być podobno do 20 sierpnia

No i powiem wam że dziś ani razu odpukać nie mam problemów z trzęsienie,, kołotaniem i kłuciem serca :) :) :) więc u mnie to skutek brania nospy :(
Słyszałam że jest jakiś odpowiednik nospy tylko nie ma takich skutków ubocznych . Zapomniałam nazwy Spasmolina a czy jakoś tak ale nic nie biorę jak będę za 1,5 tygodnia u giną to zapytam co i jak

Ostatnia edycja:
Hej no ja w koncu sie wybralam do sisotry na dzialke popluskalismy sie z mlodym w basenie, dzien minal nadwyraz dobrze szyja jakos nie bolala itp ale conjakis czas mialam mysli, ze te wezly sa powiekszone przeciez itp... ale i tak zaliczam dzien do udanych jeszcze tyljo wieczor przetrwac vez schizow a to uz ciezko bi juz zaczynam sie nakrecac ...

A u mnie nerwica się nasila,miałam z 2 dni spokoju a teraz jazdy,ze to depresja a nawet psychoza poporodowa.Bylam dzis u terapeutki i powiedziala,ze moge tak się czuc po porodzie,ale jak za tydzien nie przejdzie mam się zglosic do psychiatry...a moja terapetuka znow na urlop idzie.Mam wrazenie,ze mnie odcina od rzecztwistości

Mi w tej ciąży basen ratuje życie. Od 20 tygodnia jeździłam na kryty 2 razy w tygodniu, a teraz w te upały siedzę całe dnie u rodzicow. Teraz się czuje w wodzie lekarza bo mi fizycznie bardzo doskwiera ciężar , boli mnie kręgosłup i uciska mi cały dół . .. mam nadzieję że te upały mina , ale zmaleją przynajmniej trochę bo klima u mnie w domu idzie 24 na dobe , rachunek będzie potężny.

reklama
A u mnie nerwica się nasila,miałam z 2 dni spokoju a teraz jazdy,ze to depresja a nawet psychoza poporodowa.Bylam dzis u terapeutki i powiedziala,ze moge tak się czuc po porodzie,ale jak za tydzien nie przejdzie mam się zglosic do psychiatry...a moja terapetuka znow na urlop idzie.Mam wrazenie,ze mnie odcina od rzecztwistości
Edzik a co ale się dzieje , chcesz przestać karmić i zacząć brać leki? Poczekaj może jeszcze troszkę bo musi ci się uregulować wszystko, te hormony po porodzie teraz ci szaleją , jeszcze trafiły ci się straszne upały i maleńka też pewnie się męczy...

Do góry