reklama

Ciężarówki z nerwicą

U mnie też psycholog odpada ze względu na koszty // melise wypiłam i trochę lepiej ale dziś jest tragedia
Od tygodnia brak apetytu,, dochodzą bóle żołądka,, kłucie w okolicy serca i teraz te trzepanie w środku. Tak długo czekałam na 2 dziecko a teraz paraliżuje mnie ogromny strach przez te objawy że dziecko może tego nie przetrwać // zastanawiam się czy dużo kobiet z silna nerwica urodziło dzieci czy skończyło się to bardzo źle na początku ciąży..
Ktos pisal, ze dostal nawet minimalna dawke psychotropow w 2 trymestrze jak bedzie z Toba az tak zle to moze lekarze tez zdecyduja sie, ze lepiej dac psychotropy dla dziecka z3bys ni3 urodzika za szybko itp jak spedzacie dzien? Ja juz w tych nudow w domu szaleje jeszcze baddziej :(

reklama
Mój dzień to leżenie , i doszukiwanie się nowych objawów i lęk paniczny że zaraz wszystko od nowa wróci bo co 30 min mi przechodzi i wraca ze zdwojoną siła.. Nic mi się nie chce a teraz zaczęło mnie kuc z jednej strony jakby jajnik . Wychodzę też co 3 godzinki z psem na siku bo skubany ucieka nam jak lezie sam na dwór . U mnie ciężki tydzień będzie bo mąż na 14 do 23 w pracy .

No to podobnie nie amrtw sie ja wien, ze masz poczatej i na tym etapie to ciaza jest slabiutka itp ale ja tez bylam wrecz przekonana o tym, ze poronie jak szlam do lekarza w 11 tyg bylam pewna ze mj pwoie ze dziecko juz od 8 nie zyje... a dowiedziakam zmsie, ze podejrzewa zespol downa tez juz nialam po nicy od tego dnie moja nerwica sie rozchulala... fajnie, ze nozesz tak sie zaszyc w dinh mj szkoda dzircka tak w domu trzymac caly dzien :( z dzirckiem wszystko sie zmienia a zaraz bedzie 2... eh boje sie , ze bede zla matka z nerwica a najgirsz ejest to, ze ja caly czas mysle o tym, ze nerwicy nie man tylko naprawde jestem chora... teraz jak zwyjle leze ale czeka mnie wycieczka do biedronki po jedzenie...

No moja córka cały czas biega,, jeździ na rowerze a aktualnie poszła na basen do koleżanki gdzie dorośli ich pilnują więc mam luz bo ona już prawie 9 lat ma. Mąż rano zrobił zakupy i zapowiedział corci że ma mnie nie denerwować bo jak się dowie to będzie źle

No moja córka cały czas biega,, jeździ na rowerze a aktualnie poszła na basen do koleżanki gdzie dorośli ich pilnują więc mam luz bo ona już prawie 9 lat ma. Mąż rano zrobił zakupy i zapowiedział corci że ma mnie nie denerwować bo jak się dowie to będzie źle
Ahh tak rzeczywiscie pisalas, ze tez masz dziecko :) sorry zapomnialam, a w ogole od kiedy masz te objawy ta nerwice?

jakieś 3 lata temu męczyłam sie lekami przepisanymi od psychiatry ,jednak bylo to tylko ok 2 miesiace bo bardzo zle sie czułam a później olalam sprawę a teraz kasy brak aby iść prywatnie a na nfz to juz po porodzie będę jak bym sie dostala . Ja co do szyji to mam taki ucisk ,z przodu z prawej strony jak sie szyja kończy na tej kości zaraz . I mam wrażenie ze ktos mi tam mega ciężar przyczepił . Od 3 dni szyja przeszła a teraz to kolotanie ,trzepanie w sercu i klucie doszlo

reklama
jakieś 3 lata temu męczyłam sie lekami przepisanymi od psychiatry ,jednak bylo to tylko ok 2 miesiace bo bardzo zle sie czułam a później olalam sprawę a teraz kasy brak aby iść prywatnie a na nfz to juz po porodzie będę jak bym sie dostala . Ja co do szyji to mam taki ucisk ,z przodu z prawej strony jak sie szyja kończy na tej kości zaraz . I mam wrażenie ze ktos mi tam mega ciężar przyczepił . Od 3 dni szyja przeszła a teraz to kolotanie ,trzepanie w sercu i klucie doszlo
Oj to jest straszne... ja teraz na doniar zlego znalazlam w oku jakas czarna kropke na bialku... juz schizuje, ze to rak oka zajebiscje jeszcze tego mi bylo trzeba :/ twraz to juz chyba oszaleje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry