Masz calkiem inne objawy niz ja, ja takir mialam kiedys pol roku temu serce mi walilo w glowie sie krecilo w szpitalu lub w osrodku zdrowia bylam raz na tydzien tragedia a dzisiaj sobie ubzduram jakis bol i koniec czuje go natretnie caly dzien... dodatkowo co do ciazy to mam takie glupie przemyslenia, ze bede te dziecko mniej kochac niz mojego synusia bo go tak kocham, ze mocniej sie nie da

no i mam taka schize dodatkowo z3by ten moj maz byl ok jeszcze ale on po prostu mnie caly czas gnebi ze zaluje, ze sie ze mna ozenil itp mi gada, ze w ogole do siebie nie pasujemy... no nie da sie wytrzymac dodatkowo jest napietnowany tym, ze nie mamy zbytnio pieniedzy miko, ze zarabiamh dosc dobrze z uwagi na zadluzenia ktore splacamy a zaciagnrlismy aby wybudowac nasz dom.. on ciagle sie czepia, ze ja wydaje pieniadze itp a chodze w samych starych ubraniach naprawde.. nie maluje sie juz nawet bo mi szkoda na kosmetyki a kiedys bylam mega zadbana dziewczyna zawsze najladniejszych ubraniach itp nie wiem co sie ze mna stalo ale czuje sie brzydka gruba beznadziejna schorowana baba a keidys bylam tak pewna siebie...