ja juz sie kilka razy probowalm wystawic na slonko ale moj pigment w skorze gdzies uciekla w ciazy :/ Zawsze mialam prawie ze oliwkowa skore a teraz bladzioch straszny i slonko jakos nie lapie :/ mam nadzieje ze to odwracalny proces 
reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Kochane- Arystokracja się nie opala !!!!!!!!!!! ja tak zawsze odpowiadam 

nie lubię siedzieć na słońcu, nad morze mi nie po drodze, solara mnie łapie dopiero po 3 karnetach no i zbyt popieprzona jestem..więc w dupiu mam !

Kochane- Arystokracja się nie opala !!!!!!!!!!!
Dobry tekst, hehehe
Ja też nie lubię się opalać i mam gdzieś, że blada jestem. Wolę być blada niż mieć plamy pigmentacyjne, a te niestety w ciąży mogą się pojawić, bo hormony szaleją.
Także dziewczynki, uważajcie

Oli.B
:-d :-d :-dkochane- arystokracja się nie opala !!!!!!!!!!! Ja tak zawsze odpowiadam :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d nie lubię siedzieć na słońcu, nad morze mi nie po drodze, solara mnie łapie dopiero po 3 karnetach no i zbyt popieprzona jestem..więc w dupiu mam !
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Dobry tekst, hehehe
Ja też nie lubię się opalać i mam gdzieś, że blada jestem. Wolę być blada niż mieć plamy pigmentacyjne, a te niestety w ciąży mogą się pojawić, bo hormony szaleją.
Także dziewczynki, uważajcie![]()
One mogą pojawić się nawet od zwykłego wychodzenia na słońce kiedy idziemy na zakupy albo gdzieś indziej, więc uważam dziewczynki, że niezbędne są kremy z filtrem na te 3 miesiące:-)
Marcelinaa
Ja tak jak Ty..
kiedyś się srałam za przeproszeniem.. łaziłam.. męczyłam się.. i po co.
Poza tym, ja i mój ojciec po rudej babci jesteśmy nieźle popieprzeni, już się najadłam strachu w listopadzie jak mnie dermatolog wysłał do onkologa chirurga i my wycinali dwa pieprzyki... oczekiwanie miesiąc na wynik- koszmar.
Na szczęście te dwa nie były groźne.. już mam w kolejce następne- ale to pewnie po ciąży.
Także w dupiu mam słońcę i opaleniznę.
Jak mam gołe nogi i ubieram spódnicę, to też je sobie koloruję samoopalaczem lekko.. na ślub- poszłam na opalanie natryskowe i baja.. a normalnie jak ktoś się chwali swoją złotobrązową opalenizną i namiętnie usiłuje przyłożyć swoją rękę do mojej i napawa się dumą widząc różnicę - to mu właśnie mówię- że arystokracja mój drogi- się nie opala- opadająca szczęka adresata- bezcenna hahahahhahahahhaah
kiedyś się srałam za przeproszeniem.. łaziłam.. męczyłam się.. i po co.
Poza tym, ja i mój ojciec po rudej babci jesteśmy nieźle popieprzeni, już się najadłam strachu w listopadzie jak mnie dermatolog wysłał do onkologa chirurga i my wycinali dwa pieprzyki... oczekiwanie miesiąc na wynik- koszmar.
Na szczęście te dwa nie były groźne.. już mam w kolejce następne- ale to pewnie po ciąży.
Także w dupiu mam słońcę i opaleniznę.
Jak mam gołe nogi i ubieram spódnicę, to też je sobie koloruję samoopalaczem lekko.. na ślub- poszłam na opalanie natryskowe i baja.. a normalnie jak ktoś się chwali swoją złotobrązową opalenizną i namiętnie usiłuje przyłożyć swoją rękę do mojej i napawa się dumą widząc różnicę - to mu właśnie mówię- że arystokracja mój drogi- się nie opala- opadająca szczęka adresata- bezcenna hahahahhahahahhaah
LANA
Kochane- Arystokracja się nie opala !!!!!!!!!!! ja tak zawsze odpowiadamnie lubię siedzieć na słońcu, nad morze mi nie po drodze, solara mnie łapie dopiero po 3 karnetach no i zbyt popieprzona jestem..więc w dupiu mam !

no właśnie na słonko to sie w ciąży boję wystawiać bo hormoniki mogą powodować plamy pigmentacyjne -więc musi mi wystarczyć balsam brązujący,solarka w ciąży też odpada
T
taycia
Gość
a ja kocham słoneczko![]()
Ja też :-):-) plus letnie dziecko ze mnie :-)
reklama
ze mnie teżJa też :-):-) plus letnie dziecko ze mnie :-)