reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
A nawet nie patrzyłam na cene :-)
Jak dla mnie "za kwadratową" bude ma :-D

Wogóle ja mam zrycie co do wózków.... Musi być duży a zarazem lekki :-)

Dziewczyny... tak sobie przypomniałam... koleżanka sprzedaje po swoim dziecku wózek z dostawką dla starszaka.
Zdjęcia trochę słabej jakości ale mówiła że wózek dużo lepiej wygląda na żywo. Zapłaciła za niego ponad 3 tyś. Ja niestety mam taki wielofunkcyjny, jak coś będę kupowała tylko z gondolką.
Zestaw MUTSY 4RIDER JOEY SILVER! (2450904802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zapomniałam dodać... cenę można negocjować i dogadać się poza allegro :)

Ostatnia edycja:
Fiolka dzięki :-) My mieliśmy różowo-wrzosowy :-D Tatuś się uparł jak sie dowiedział, że będzie dziewuszka :-)

Ruda-iza ten wózek jakoś do mnie nie przemawia :-) Może przez rame... Ja bym się bała, że mi kiedyś dziecko wyleci :-p

reklama
Sara z tym otulaczem to super sprawa, zdecydowanie bardziej mi się podoba niż rożek :tak:
Co do wózka,to ja chyba dostanę w spadku po małej znajomej. Ale nie pamiętam jak wygląda i czy mi się będzie podobał :blink:

Do góry