reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Tak jak obiecałam wklejam zdjęcia ciuszków po mojej córci:) To część bo drugiej nie zdążyłam sfotografować bo mi sie aparat rozładował, więc jutro resztę pocykam. Rzeczy nie sa wyprasowane więc nie wygladaja tak "idealnie";) Oczywiście są bez plam i dziur w bardzo dobrym stanie. Dodam - jak ktoś będzie zainteresowany że chwiałabym je tak sprzedawać parami/kompletami jak widać je na zdjęciach. Podana cena też tyczy się ich razem.

- sukienka jasnoróżowa z cienkiego sztrusku NEXT 3-6m, sukienka ciemnoróżowa z kokardką na bioderkach z cienkiego sztruksiku EARLY DAYS 9-12m --- 30zł

- sukienka żółta z falbanką NEXT rozm. 62, sukienka różowa z falbanka z kubusiem uchatkiem DISNEY rozm.56 --- 25zł

- sukienka jeansowa 9-12m NAME IT MINI, sukienka różowa z myszka Miki 0-3m DISNEY --- 30zł

- pajac bawełniany w kwiatki i body 0-3m GEORGE --- 15zł

- komplet body 4-pak 0-3m GEORGE --- 15zł

- komplet body 3-pak 3-6m (bez metek bo obcięłam) --- 10zł

- body kolorowe 0-3m CHEROKEE, body białe z myszką TESCO 3-6m ---8zł

- body białe 6-9m H&M, rajtuzki białe gładkie H&M 2-6m (ale są na dużo dłużej i bodziak tez) --- 15zł

- body w ciemne paski NEXT 3-6m, body w jasne paski NEXT 3-6m --- 15zł

- półśpioch różowy w paseczki TOTY LINE 62cm, półśpioch fioletowy TUP TUP 62cm - 8zł

Załączniki

• DSC_5919.jpg
    DSC_5919.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_5920.jpg
    DSC_5920.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_5922.jpg
    DSC_5922.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_5923.jpg
    DSC_5923.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_5924.jpg
    DSC_5924.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_5925.jpg
    DSC_5925.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_5926.jpg
    DSC_5926.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_5927.jpg
    DSC_5927.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_5928.jpg
    DSC_5928.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_5929.jpg
    DSC_5929.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
no tego się właśnie bałam - ze się zdjęcia przy wgrywaniu samoisnie pomieszają dlatego opisałam je dokładniej i sa bez numerków
Reszta jutro bo zasypiam nie wiedziałam że to tak dlugo sie wwgrywa;//

Ostatnia edycja:
Lil ale o zimowe pytasz czyli co? kombinezon? bo ten akurat sprzedałam już w tamtym roku. Bo jesli chodzi o ciuszki "domowe" to nie wiem jakie zimowe, mam jeszcze do wstawienia własnie pajace i spiochy welurkowe. Ja tak ubierałam albo na bodziak rajtuzki i sukieneczka własnie - bo pamiętam ze pytałas o sukienki :) Mam jeszcze spodenki z miekkiego jeansu i duzo bawelnianych i welurowych ale to napiszcie czy jestescie w takim razie zainteresowane bo wklejanie tego zajmuje mi troche czasu...;-) Jesli nie to wrzucam na allego.

Fiolka śliczne ciuszki:) takie jak lubię - z jajem ale wygodne zarazem bo nie moge nigdy na noworodkach zdzierżyć dźisów i kurtki dźinsowej brrr- to od jednego sprzedawcy w jakims pakiecie? te świateczne mnie powaliły - słodkie;pp dużo tego masz, w jakich to rozmiarach? bo jesli to w tych najmniejszych to nie ma szans by synus to przenosił;pp ja juz się troche nauczyłam bo też szalałam a potem jak sie uczepiłam paru "ulubionych" zestawów tak inne leżaly i dzieć szybko z nich powyrastał...

Sarka tak od jednej osoby :tak: rozmiary 0-6 miesięcy
Ja doświadczenia nie mam więc na razie kupiłam wszystko co mi się podobało w jakiś fajnych cenach i na razie kończę z ciuszkami bo mam masę :sorry2: ale wszystko kupić musiałam bo nic nie dostałam

Mój ma być koło 21 grudnia, ja mam nadzieję że rozpakuję się na początku :-p więc by miał idealną kreację :-D

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry